День із «Динамо» U21

День із «Динамо» U21

Протягом дня клубні ЗМІ фіксували розпорядок дня динамівців і показали підготовку до завтрашньої гри з «Колосом». У такий спосіб уболівальники могли ближче познайомитися з гравцями команди і побачити їхнє життя.

День команди почався зі сніданку, медогляду, установки на тренування головного тренера «Динамо» U21 Юрія Мороза, під час якої команда привітала Ярослава Надольського, якому виповнилося 19 років! Далі послідувало передматчеве тренування, яке складалося зокрема з ігрових вправ, тактичних завдань, награвань комбінацій і ударів по воротах.

Після заняття динамівці пройшли відновлювальні процедури. Одна з них - прийняття ванни з льодом, що стимулює відновлення м'язових клітин.

На завершення зустрічі гравці молодіжної команди «Динамо» Крістіан Біловар, Костянтин Вівчаренко, Ярослав Надольський і Віктор Блізніченко відповіли на запитання вболівальників на відео.

Сьогодні за планом команда також провела теоретичне заняття. Завтра на підопічних Юрія Мороза чекає медогляд, установка на гру з «Колосом» і безпосередньо матч, який розпочнеться о 13:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер