ЧС-2014. Австралія – Нідерланди. Прев’ю

ЧС-2014. Австралія – Нідерланди. Прев’ю

Цим матчем розпочнеться другий тур у групі В, а слідом за ним відбудеться зустріч іспанців та чилійців.

Гра відбудеться у місті Порту-Алегрі та розпочнеться о 13:00 за місцевим часом (о 19:00 за київським).

Ареною майбутнього поєдинку стане стадіон «Бейра-Ріо», на якому проводить свої домашні поєдинки «Інтернаціональ». Побудований далекого 1969-го року, під час ЧС-2014 «Бейра-Ріо» здатний вмістити 43,394 глядачі. Стадіон уже прийняв один матч мундіалю, в якому Франція перемогла Гондурас (3:0).

Для Австралії та Нідерландів матчі першого туру склалися зовсім по-різному. Австралійцям не вдалося уникнути поразки в поєдинку з Чилі (1:3), а підопічні Луї ван Гаала несподівано розгромили чинних чемпіонів світу та Європи – іспанців (5:1). Нагадаємо, в тому матчі взяв участь і київський динамівець Джермейн Ленс, який вийшов на поле в другому таймі.

У сьогоднішній грі багато експертів прогнозують повернення до звичної для Нідерландів моделі гри із двома фланговими нападниками. У такому разі у Ленса буде непоганий шанс з’явитися у стартовому складі. Наставник Нідерландів Луї ван Гаал не розкриває карти завчасно, проте запевняє, що його команда буде грати з такою ж віддачею та проблем із настроєм у «помаранчевих» не буде:

«Розгром збірної Іспанії жодним чином не вплинув на моїх гравців. Команда дуже добре відреагувала на нашу перемогу, особливо це стосується найбільш досвідчених футболістів».

Проте, скажімо, півзахисник збірної Австралії Марк Брешіано сподівається  на те, що голландці цього разу не продемонструють своєї найкращої гри:

«Як нам їх зупинити? Ми просто сподіваємося, що Голландія буде цього дня не в найкращій формі, а ми зможемо цим скористатися у своїх інтересах. Нам потрібно бути готовими до ризику».

Головний тренер австралійців Анге Постекоглу також не втрачає надії на позитивний результат для своєї команди:  

«Ми знаємо, що нам потрібно надійно грати в обороні, голландці в матчі проти Іспанії показали, наскільки добре вони вміють атакувати. Ми усвідомлюємо силу ван Персі та Роббена, але ми знали куди їдемо та проти яких суперників будемо грати. Але також ми маємо думати про атаку, захищатися всі 90 хвилин ми просто не маємо права».

Головним арбітром матчу призначено 43-річного алжирця Джамеля Хаймуді, для якого цей мундіаль стане першим. Загалом же міжнародні поєдинки Хаймуді обслуговує з 2004 року.

Синоптики прогнозують на сьогодні зовсім не спекотну, сприятливу для футболу погоду в Порту-Алегрі: вдень близько +15°C, хмарно з проясненнями.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер