Чемпіонат U21. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4

Чемпіонат U21. «Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4

Гра відбулася на штучному газоні критого манежу навчально-тренувальної бази «Дніпро».

Не встигли динамівці як слід адаптуватися до покриття дніпровського манежу, як господарі поля відкрили рахунок. Гол було забито після стандартного положення. Шинкаренко виконав кутовий із лівого флангу, м’яч зависнув у повітрі над штрафним майданчиком, де за нього точилася верхова боротьба і, зрештою, відскочив до Богомаза, який ударом із лету з близької відстані відправив його до сітки.

Однак динамівці дуже швидко відігралися, і теж після стандарту. Під час навісу до штрафного майданчика «Дніпра-1» Кіреєв порушив правила проти Мащенка, і головний арбітр зустрічі Анастасія Романюк призначила 11-метровий у ворота господарів поля. Пенальті взявся виконувати сам постраждалий і відправив м’яч у нижній правий від голкіпера кут. Зновенко вгадав напрямок удару, проте не дотягнувся до м’яча.

На 29-й хвилині гри ситуація повторилася. Після вертикального пасу з глибини та відкидки від Шулянського першим на м’ячі був Мащенко, проте його знову збив у штрафному майданчику Кіреєв. Цього разу 11-метровий виконав Надольський, який упевнено розвів м’яч та голкіпера по різних кутах.

Динамівці володіли ігровою перевагою в першому таймі і в другому продовжили домінувати на полі. Упродовж другої половини зустрічі Юрій Мороз провів ряд замін. Зокрема першим на полі з’явився зимовий новачок Беніто, який відзначився голом у своєму дебютному матчі в чемпіонаті U21. Узяв участь у грі і Сухоручко, який отримав пошкодження під час гри минулого туру проти «Ворскли». Ще кілька замін відбулися в заключні хвилини гри.

Дніпровцям удавалося зберігати інтригу до заключних хвилин гри, проте «біло-сині» все ж забили третій гол. Його автором став Надольський, який оформив дубль на 89-й хвилині. Прийнявши м’яч перед штрафним майданчиком, він підробив його під ліву ногу та ударом з-під захисника відправив у нижній кут воріт. Остаточну крапку в матчі поставив Сухоручко, який на останній компенсованій хвилині ударом у дотик замкнув на ближній стійці простріл Надольського з лівого флангу.

Таким чином, як і в першому колі, «Динамо» забило у ворота «Дніпра-1» чотири голи. Завдяки цій перемозі «біло-сині» очолили турнірну таблицю першості та чекають очної зустрічі головних конкурентів у боротьбі за чемпіонство, «Ворскли» та «Шахтаря», яка відбудеться в неділю.

Чемпіонат U21. 20 тур

«Дніпро-1» - «Динамо» - 1:4  (1:2)

27.02.2020. Дніпро. Критий манеж НТБ «Дніпро»

«Дніпро»: Зновенко, Сидоренко, Кіреєв, Заєць, Хижняк, Соловйов, Ховайко (Волинець, 84), Литвиненко (к), Сабатіні (Тяпкін, 61), Шинкаренко (Бацман, 78), Богомаз.

«Динамо»: Кучерук, Романчук, Білошевський (к) (Волошин, 84), Надольський, Блізніченко (Беніто, 61), Шулянський (Сухоручко, 67), Забарний, Сирота, Мащенко (Кузик, 90), Вівчаренко (Єфіменко, 90+1), Скорко.

Голи: Богомаз (4) – Мащенко (9, з пенальті), Надольський (30, з пенальті, 89), Сухоручко (90+3)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер