Чемпіонат U21. «Динамо» - ФК «Львів» - 3:2

Чемпіонат U21. «Динамо» - ФК «Львів» - 3:2

У складі “Динамо” знову вийшов Міккель Дуелунд, а також Мохаммед Кадірі, обидва відновилися після травм. Уже звично для цього сезону повний матч за дублерів провів Сідклей. У складі львів’ян зіграли троє бразильців - Лео, Феліпе та Ренан. 

Початок зустрічі був за киянами, які відкрили рахунок у грі вже на десятій хвилині. Євген Ісаєнко отримав м’яч на правому фланзі та змістився до центру, обігравши на своєму шляху кількох суперників. Свій “слаломний” прохід Євген завершив прицільним ударом у кут, з яким не впорався голкіпер гостей. 

Львів’яни відігралися в середині тайму. Один із найдосвідченіших гравців на полі в цій грі, бразилець Ренан, заробив 11-метровий удар. Під час подачі з кутового він упав після контакту зі своїм земляком Сідклеєм. Арбітр матчу Віталій Романов, додатково проконсультувавшись із відео-асистентом, що працював із системою VAR, призначив 11-метровий, який сам Ренан і реалізував. 

Утім, на перерву динамівці пішли, вже ведучи в рахунку. Янаков навісив зі штрафного з правого флангу в центр штрафного майданчика, де Кадірі виграв боротьбу в повітрі та віддавав у бік партнерів. М'яч зрикошетив від захисників та потрапив до Романчука, який із кількох метрів розстріляв ворота. 

До заключної двадцятихвилинки “біло-сині” спокійно контролювали гру, але гості знову зрівняли рахунок після стандартного положення. Ренан заробив небезпечний штрафний удар метрах у 20-ти від воріт майже по центру. Демків його виконав, Кучерук відбив перед собою, і першим на м’ячі опинився Хімчак, який випередив динамівських захисників та добив м’яч у сітку.

Розв’язка сталася, коли вже розпочинався компенсований час, і теж після схожого епізоду. Воротар гостей Орест Костик не надто вдало зреагував на дальній удар Сухоручка, відбивши м’яч перед собою. Першим на добиванні опинився Білошевський, і Костик завалив його у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, який узявся реалізовувати автор першого гола Ісаєнко. 

Костик відбив удар Євгена, і львів’яни навіть перевели м’яч на чужу половину поля, розпочавши свою атаку. Однак Романов зупинив гру, отримавши сигнал від відео-асистентів, та побіг дивитися повтор на спеціально встановленому для арбітра моніторі. Виявивши порушення з боку гостей під час виконання пенальті (найімовірніше, воротар обома ногами залишив лінію воріт ще до удару Ісаєнка), арбітр знову вказав на 11 метрів. Цього разу пенальті взявся виконувати Янаков, і він переграв Костика, принісши “Динамо” перемогу в цьому матчі. 

Як і у грі першого кола, “Динамо” перемагає “Львів” у молодіжному чемпіонаті з рахунком 3:2, і цього разу матч видався ще більш непростим. 

Чемпіонат U21. 13 тур

«Динамо» - ФК «Львів» - 3:2 (2:1)

02.11.2019. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Кучерук, Сирота, Кузик, Романчук (Бодня, 87), Сідклей, Кадірі, Білошевський (к), Мащенко (Блізніченко, 76), Дуелунд (Сухоручко, 78), Янаков, Ісаєнко.

«Львів»: Костик, Савошко (к), Медведєв, Білий, Карвацький (Нич, 46), Пентелейчук, Демків, Хімчак, Лео (Олексів, 82), Ренан, Феліпе (Тягло, 46)

Голи: Ісаєнко (10), Романчук (35), Янаков (90+3, з пенальті) - Ренан (23, з пенальті), Хімчак (73)

Попередження: Кузик (87) - Карвацький (42), Демків (45), Тягло (50), Медведєв (77), Костик (90+2)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер