Чемпіонат U-19. 4 тур. «Динамо» – «Маріуполь». Прев’ю матчу

Чемпіонат U-19. 4 тур. «Динамо» – «Маріуполь». Прев’ю матчу

«Динамо» (Київ)

Київське «Динамо» готувалося до старту чемпіонату U-19 на заміській клубній базі в Кончі-Заспі, чергуючи одно- та дворазові тренування з контрольними матчами. Підопічні Ігоря Костюка провели чотири спаринги — обіграли одноліток із «Арсенал-Київ» (2:1) та «Олімпіка» (4:1), а також представників чемпіонату Київської області «Діназ» (8:0) та «Патріот» (5:0).

У літнє міжсезоння команду поповнили 12 випускників Академії ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського, більшість із яких уже встигли дебютувати за команду U-19 у відповідному чемпіонаті.

Новий чемпіонат динамівці розпочали дуже результативно – в першому турі «біло-сині» на базі в Кончі-Заспі (хоч матч і був номінально виїзним для нашої команди) декласували чернігівську «Десну» з рахунком 10:1. Хет-трик записав на свій рахунок Вікентій Волошин, по два м’ячі в активі найкращого бомбардира минулого сезону Євгена Ісаєнка, а також Станіслава Сорокіна. А от у другому турі підопічні Ігоря Костюка несподівано поступилися вдома львівським «Карпатам» – 0:2. Матч третього туру, у якому кияни мали грати на виїзді з «Волинню», було перенесено на невизначений термін через участь нашої команди в міжнародному турнірі, що проходив у Китаї.

«Маріуполь»

«Маріуполь» у нинішньому сезоні поки не перемагав. У домашніх матчах із «Олександрією» та «Олімпіком» було зафіксовано нічиї (1:1 та 0:0 відповідно), а на виїзді приазовці поступилися столичному «Арсенал-Київ» – 1:2.

У всіх трьох матчах нинішнього сезону зіграли шестеро футболістів – Ярослав Доброхотов, Данило Саєнко, Єгор Булгаков, Владислав Бондар, Антон Байдал та Андрій Вискребенцев. По одному м’ячу мають у своєму активі Дмитро Шинкаренко та Антон Байдал. А от із негативного боку відзначилися Радивон Любімов та Єгор Булгаков, які «заробили» по два попередження, а також Ігор Співак, якого було вилучено в матчі з «Арсенал-Київ» за два попередження.

Офіційні особи матчу

Арбітр – Софія Причина (Львів)

Асистенти – Андрій Лікаренко, Олександр Капленко (обидва – Київ).

Четвертий арбітр – Клим Заброда (Київ).

Спостерігач арбітражу – Сергій Скрипак (Київська область).

Останній матч між командами

Чемпіонат U-19. 16 тур

«Динамо» – «Маріуполь» – 6:1 (2:1).

10.03.2018. Чапаївка, НТБ «Динамо» Київ (манеж).

«Динамо»: Нещерет, Дмитрук (Білик, 67), Сирота, Чуєв (Мельник, 58), Білошевський, Козиренко (к), Янаков (Шулянський, 60), Мельничук, Наумець, Ващишин (Надольський, 64), Ісаєнко (Сухоручко, 81).

«Маріуполь»: Михайлов, Співак, Шинкаренко, Маймула, Доброхотов, Булгаков (к, Литовченко, 60), Петерман, Літюк, Мурза, Головкін, Вискребенцев (Вишняков, 74).

Голи: Ващишин (9, 46, 56), Сирота (23), Ісаєнко (41), Наумець (45) – Вискребенцев (36).

Попереджені: Шинкаренко (22) – Мельничук (90).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер