Беньямін ВЕРБИЧ: «Радий, що забив своїй колишній команді»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Радий, що забив своїй колишній команді»

- Я вже казав перед матчем, що для мене це емоційний момент, як і гра в Києві, тому що “Копенгаген” - мій попередній клуб. Звичайно, радий, що забив своїй колишній команді, тому що ми програвали і потрібен був гол.

Думаю, ми грали добре, створювали моменти. Просто “Копенгаген” - така команда, що стоїть позаду в обороні, їм складно забити, але нам удалося це зробити один раз. Ми не змогли виграти, проте одне очко в Копенгагені — це непоганий результат.

- “Динамо” знову пропустило в дебюті поєдинку. Були готові до такого розвитку подій?

- Ми були готові. Домовлялися почати гру з володіння м'ячем, високого пресингу, щоб ми забили першими. Але знову отримали гол у свої ворота на 3-й хвилині. Такого в Європі не може бути! Не можна пропускати такі голи в єврокубках.

- “Мальме” теж зіграв унічию з “Лугано”, тож розклади в турнірній таблиці зберігаються. Можна вважати, що нічия в “Копенгагені” - позитивний результат для нас?

- Ми грали краще, створили більше моментів, ніж суперники, і більше володіли м'ячем. Але нам не вдалося забити, “Копенгаген” боровся і зумів не пропустити.

- Було приємно отримати оплески від уболівальників “Копенгагена”?

- Звісно, приємно, коли вболівальники колишньої команди тебе поважають, як і я поважаю цей клуб, - розповів Вербич в ефірі клубного каналу “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер