БАТЕ – «Динамо»: судді з Іспанії

БАТЕ – «Динамо»: судді з Іспанії

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 5-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між борисівським БАТЕ та «Динамо», який пройде в Мінську.

Арбітр у полі – Сезар Муньєс Фернандес (César Muñiz Fernández) з Іспанії. Майбутній арбітр народився 18 травня 1970 року. У вищому іспанському дивізіоні (Примера) дебютував у 2000 році, арбітром ФІФА є з 2007 року. Одного разу іспанець (який, до речі, народився у столиці Бельгії – Брюсселі) зустрічався в єврокубках з представником української Прем'єр-ліги: минулого сезону саме Фернандес зафіксував виїзну перемогу «Шахтаря» над «Тулузою» у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Хосе Фернандес Міранда (José Fernández Miranda) та Хав'єр Новоа Роблес (Javier Novoa Robles). Спостерігати за перипетіями матчу з-за воріт будуть Антоніо Рубінос Перес (Antonio Rubinos Pérez) та Альфонсо Альварес Іскуердо (Alfonso Alvarez Izquierdo). Функції резервного арбітра виконає Карлос Дельгадо Феррейро (Carlos Delgado Ferreiro).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер