Андрій Шевченко: 200 матчів за «Динамо»!

Андрій Шевченко: 200 матчів за «Динамо»!

Матч проти «Севастополя» в рамках 4-го туру чемпіонату України став особливим для капітана «Динамо» Андрія Шевченка. Річ у тому, що цей поєдинок став для нападника 200-м офіційним у складі нашої команди! 142 рази Шевченко виходив на поле в матчах чемпіонату України, 23 – у рамках національного Кубку і 35 разів виступав у футболці «Динамо» в єврокубках.

Відзначимо, що в звітному матчі Андрій продовжив свою голеву серію. У чотирьох матчах із початку чемпіонату нападник не залишає поле без забитого м’яча, а з урахуванням і поєдинку проти «Гента» в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів – і зовсім у п’яти.

Ювілеї скромніші відсвяткували й інші футболісти нашої команди. Як для Андрія Ярмоленка, так і для Тараса Михалика м’ячі у ворота «Севастополя» стали десятими в рамках чемпіонатів України.

Перемога в Сімферополі стала для «Динамо» 190-ю гостьовою в національній першості. Андрій Ярмоленко, який відкрив рахунок у матчі, перервав «суху» серію голкіпера «Севастополя» Олександра Сокоренка на 320-й хвилині. Більш тривалою серією без пропущених м’ячів серед команд-дебютантів елітного дивізіону може похизуватися лише полтавська «Ворскла», яка у стартових матчах сезону 1996/1997 не пропускала впродовж 354 хвилин.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер