Андрій БАЛЬ: «Коли був гравцем, Дні народження відзначали один за одним»

Андрій БАЛЬ: «Коли був гравцем, Дні народження відзначали один за одним»

Офіційному сайту клубу Андрій Михайлович розповів, як планує відзначати настільки непересічну подію:

- У мене день народження в суботу, а це в команді робочий день, тож і настрій робочий. Буду відзначати на тренуванні. А після нього - відзначу у вузькій компанії близьких мені людей. Хотілося запросити більше друзів, і якщо б ми поїхали на збір до Марбельї між двома матчами з «Бордо», я би так і зробив. Але плани змінилися, команда залишилася готуватися в Києві, й мені довелося змінити свої наміри.

- Який День народження в житті для вас найбільш пам'ятний?

- Вони всі мені запам'яталися, оскільки майже завжди доводилося проводити їх на зборах. Те ж саме й коли був футболістом. Пам'ятаю, у нас була ціла низка днів народжень: 12-го лютого у Віктора Хлуса, 16-го - в мене, 17-го у Сергія Балтачі, а 19-го - в Анатолія Дем'яненка. Всі ці свята відзначали на зборах, у робочій атмосфері. Навіть не могли дозволити келиха вина, та й тортів на зборах у наш час не було. Лише мандарини (посміхається).

- Який подарунок викликав у вас найбільше емоцій?

- За 55 років їх було настільки багато, що мені важко виокремити якийсь один. Та й у цьому році не очікую нічого особливого. Для мене найкращий подарунок - увага друзів та близьких.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер