Ахмед АЛІБЕКОВ: «Поразки будуть завжди, потрібно тримати удар і далі показувати результат»

Ахмед АЛІБЕКОВ: «Поразки будуть завжди, потрібно тримати удар і далі показувати результат»

- Сьогодні у нас два тренування. З ранку робили силові вправи з додатковою вагою, а після цього, на тлі навантажень, ще й пробивали по воротах. Звичайно, цікавіше, якщо з ударами, якщо ще є завдання забити гол.

- Особливість цієї роботи - удар сильною ногою. Яка у тебе сильна нога і наскільки складно пробивати після штанги?

- У мене сильна нога права, але сьогодні тренери так розпланували заняття, щоб ми пробивали по черзі сильною і слабкою ногою. Звичайно, після штанги ноги наливаються і важко влучити, але все одно з сильної ноги ніби-то виходило.

Коли ми робили стрибки зі штангою - було дуже важко, і до того ж ще й тому, що ця станція була остання. Усе інше легше - звичайна справа. Головне завдання було, щоб відпрацьовувати удар головою. Щоб ми після навантажень вистрибували й у верхній точці стрибка пробивали по воротах. Йде підготовка до «Зорі». Як у першій команді, так і у дублюючого складу. Працюємо у звичному режимі.

- Тренер молодіжної команди сьогодні над вами трохи жартував...

- Звичайно, так працюється веселіше і легше. Можна посміятися між вправами, але до роботи треба серйозно ставитися.

- Хлопці вже оговталися від поразки «Карпатам»?

- Звичайно, хлопці згадують цю гру, адже перша поразка сталась у чемпіонаті. І взагалі - дві поразки вийшло, адже до цього вилетіли з Ліги чемпіонів від «Аякса». Але потрібно далі працювати, старатися. Поразки будуть завжди, потрібно тримати удар і далі показувати результат.

- За збірниками стежиш? Циганков тобі сподобався в матчі з чехами?

- Так, дивився гру повністю. Вітя сподобався, молодець, міг і забити. Шкода, що тільки Віктор вийшов з динамівців, але тренер так вирішив. Наша збірна грала добре, мені сподобалося!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер