8-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців: без перемог

8-й тур Ліги Парі-Матч для орендованих динамівців: без перемог

Полтавська «Ворскла» з нападником Дмитром Хльобасом (на фото) поступилася вдома «Шахтарю» з мінімальним рахунком 0:1. Дмитро вийшов на поле у стартовому складі та провів увесь матч, проте не зміг допомогти своїй команді здобути очки. Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий «гірниками» на 54-й хвилині зустрічі: затяжну атаку гостей завершив точним ударом в ближній кут Тайсон.

В іншому недільному поєдинку Ліги Парі-Матч «Олександрія» на виїзді зустрічалася із «Волинню». Захисник Андрій Цуріков зіграв повний матч. Ще один орендований «Олександрією» гравець Роман Яремчук провів на полі усі 90 хвилин, забитим м’ячем не відзначився, але у гольовій атаці взяв учать. Та спочатку на 28-й хвилині вперед вийшли господарі зусиллями Сергія Петрова: після розіграшу кутового та багатоходівки Дудік виконав навіс, а Петров, випередивши захисника городян, відправив м’яч в сітку. Від поразки олександрійців у компенсований час врятував Артем Полярус: Шендрік віддав пас Яремчуку, той віддав передачу у дотик на Чеботаєва, який виконав простріл низом з правого флангу, а Полярус результативно його замкнув.

Одеський «Чорноморець» у Львові завершив безгольовою нічиєю поєдинок з «Карпатами». Владислав Калитвинцев з’явився на полі зі стартових хвилин і був замінений у 2-му таймі: на 60-й хвилині замість нього вийшов Іса.

* фото vorskla.com.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер