1/8 фіналу Кубка України. 1-й матч. «Карпати» - «Динамо». Прев'ю

1/8 фіналу Кубка України. 1-й матч. «Карпати» - «Динамо». Прев'ю

«Динамо»: продовжити переможну хвилю

У динамівців для підготовки до кубкового поєдинку буде майже цілий тиждень. Після великої перемоги над луцькою «Волинню» 4:1 підопічні Сергія Реброва знаходяться в хорошому настрої. Часто запорукою успіху стає швидко забитий м'яч - не став винятком і минулий поєдинок.

Повівши в рахунку, команда, як правило, грає без напруги і в своє задоволення. Тому багато що і виходить на футбольному полі. Набрав прекрасну форму лідер і капітан «Динамо» Андрій Ярмоленко, гідну конкуренцію фланговим півзахисникам становить Владислав Калитвинцев, який відзначився забитим м'ячем за 13 хвилин ігрового часу. Крім цього не може не радувати повернення до строю центрального захисника Євгена Хачеріді, який вже провів повний матч у молодіжній першості. Цілком імовірно, що він з'явиться на полі і у львівському матчі.

До слова, що стосується складу на гру, інтригу привніс президент «Динамо» Ігор Суркіс, відповідаючи на питання про найближчий матч своєї команди в 1/8 фіналу Кубка України проти «Карпат» телеканалу «Футбол1»:

- Склад буде таким, що багато хто здивується. У нас йде довіра молоді, тому я б хотів подивитися, чого вони варті на такому рівні. Ми весь час ганялися за якимись примарними місцями, а команду не будували. Зараз ситуація така, що можна створити колектив на роки вперед.

Починаючи з цієї стадії, протистояння буде складатися з двох поєдинків, тому двохматчевастратегія буде знову в силі. Але динамівці вважають, що не варто відкладати досягнення результату на київський матч, а вже зараз необхідно забезпечувати потрібний заділ: «Ми розберемо суперника, тренери розкажуть, як з ними грати, що протиставити. На виїзний поєдинок з «Карпатами» потрібно дуже серйозно налаштовуватися », - зазначив Владислав Калитвинцев.

Підтримує його і нападник Андрій Ярмоленко: «Будемо готуватися в звичайному режимі і розбирати гру «Карпат». Я дивився їх поєдинок з «Металістом». Можу сказати, що вдома вони досить добре виглядають, вболівальники їх женуть. Вони завжди б'ються за кожен м'яч. Тому у Львові дуже важко грати.

«Карпати»: важка дорога на шляху до успіху

У львівської команди зараз непростий період. Після семи турів чемпіонату України підопічні Ігора Йовічевіча набрали всього п'ять очок і знаходяться на третьому з кінця - 12-му місці в турнірній таблиці. Але слід звернути увагу, що головна команда була позбавлена ​​трьох очок рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. Ця санкція була застосована до клубу за невиконання ФК «Карпати» фінансових зобов'язань за контрактом футболіста М. Богатінова. Разом з тим, КДК повідомив, що вже вичерпав можливість застосування фінансових санкцій до клубу.

Єдину перемогу «Карпати» здобули у виїзному поєдинку проти луцької «Волині». А ще по очку - в матчах першого туру з «Говерлою» та 7-го туру з «Металістом».

До слова, останній поєдинок видався дуже драматичним - поступаючись по ходу зустрічі, львів'яни здобули нічию лише на останніх секундах матчу, завдяки голу Блажіца, який знову став кращим бомбардиром команди. На його рахунку вже три забитих м'ячі. Крім цього, судді не зарахували ще два м'ячі господарів, порахувавши, що вони були забиті не за правилами.

Але тренер суперника динамівців не втрачає оптимізму: «Я все одно дуже пишаюся своїми футболістами, підтримую їх навіть тоді, коли важко. Я розумію наших фанатів, які хочуть, щоб команда вигравала. Але спочатку потрібно пройти важкою дорогою, щоб домогтися успіху. А я впевнений, що успіху ми досягнемо».

Ігор Йовічевіч також зазначив настрій своїх підопічних на майбутній кубковий матч: «Ми граємо кожен матч, як фінал Ліги чемпіонів. На «Динамо» будемо налаштовуватися як на останній матч в кар'єрі. Я дуже хочу побачити повний стадіон».

Запросив вболівальників на трибуни і захисник Володимир Костевич: «Запрошую львів'ян на кубковий матч, який« Карпати »проведуть з київським« Динамо »в суботу 27 вересня на «Україні», - сказав він в інтерв'ю після минулої зустрічі з «Металістом».

Відзначимо, що в минулому поєдинку у «Карпат» місце у воротах замість Олександра Ільющенкова, який незмінно виходив у стартовому складі у всіх матчах попередніх турів, зайняв Роман Мисак. Ігор Йовічевіч пояснив це досить просто: мовляв, неможливо закрити очі і не відзначити якісну роботу Мисака на тренуваннях. Так само, як дається шанс польовим гравцям, подібне відбувається і з воротарями. Мисак зіграв впевнено, дав команді стабільність, і тренер подякував йому за гру.

Перед матчем з «Динамо» у складі львів'ян немає жодного дискваліфікованого гравця.

Остання зустріч команд

Прем’єр-ліга 2013/2014. 25-й тур

12.04.2014. Львів. Стадіон «Україна». 18,800 глядачів

«Карпати» - «Динамо» - 2:2 (0:1)

«Карпати»: Підківка, Мірошніченко, Гітченко, Балажіц, Костевич, Даушвілі (Зеньов, 46), Чачуа (Бохашвілі, 78), Голодюк (к), Федорчук, Гладкий (Габовда, 90+5), Бартуловіч.

«Динамо»: Рибка, Данило Сильва, Віда, Селін, Макаренко, Сидорчук (Ідейє, 90+3), Мігель, Гармаш (Аруна, 78), Ярмоленко (к), Ленс (Гусєв, 90+2), Мбокані.

Голи: Федорчук (48), Гладкий (77) – Мігель (33, гольовий пас - Ленс), Мбокані (59, гольовий пас – Данило Сильва).

Попередження: Бартулович (61), Голодюк (87) – Мбокані (10), Віда (90).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер