Зустріч студентів із Олександром Шовковським

Зустріч студентів із Олександром Шовковським

У гості до студентів приїхав славетний воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський.

Захід, організований Оптико-механічним коледжем КНУ ім. Шевченка, громадською організацією «Ветерани ФК «Динамо» Київ» за підтримки футбольного клубу «Динамо» Київ, відбувся в рамках проекту «Зустріч із Легендою».

Протягом майже двох годин Олександр Шовковський спілкувався зі студентами різних спеціальностей (журналістики та технічних - оптики, програмування) на різні теми та відповів на більше двох десятків запитань аудиторії.

Тема зустрічі була не лише футбольною, а більше про історію життя успішної людини. Як правильно ставити цілі та досягати мети, як подолати різного роду труднощі, бути психологічно стійким, не втратити мотивацію і знаходити для себе нові виклики.

Студенти із захопленням слухали Олександра Володимировича, який із радістю поділився життєвими мудростями та дав кілька професійних порад, що допоможуть їм у реалізації мрій та досягнені своїх цілей.

Після завершення спілкування найактивніші учасники отримали з рук Олександра Шовковського подарунки, а всі бажаючі - змогу сфотографуватися зі своїм кумиром.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер