Зустріч друзів на футбольному полі

Зустріч друзів на футбольному полі

Напередодні традиційного для зимового міжсезоння Кубка пам’яті Валерія Лобановського серед уболівальників, у манежі навчально-тренувальної бази ФК «Динамо» в Кончі-Заспі в товариському матчі зійшлися його майбутні учасники – команда Фан-клубу ФК «Динамо» Київ та команда Збройних Сил України.

Суперники вже тривалий час є добрими друзями й не вперше зустрічаються на зеленому газоні. Цього разу сильнішою виявилася команда ЗСУ, яка переграла Фан-клуб із рахунком 8:5. Про перипетії на полі навряд чи варто розповідати, бо все ж таки головною метою було не виявлення сильнішої команди, а моральна підтримка хлопців, які пройшли АТО й повернулися до мирного життя.

Про команду ЗСУ та матч із Фан-клубом докладніше розповів Роман Чаплинський, старший офіцер по роботі з особовим складом ЗСУ:

– Наша команда була сформована у 2014 році, після початку подій на сході України. Перший свій матч ми зіграли на стадіоні «Динамо» імені Лобановського проти зірок естради «Маестро». Прийшло багато людей, все було організовано на найвищому рівні. З того часу ми активно тренуємося під керівництвом майстра спорту з футзалу Миколи Давиденко. Лише за попередній рік провели близько десяти благодійних матчів, виїжджали до Житомира, Одеси, Чернігова. Іноді нас супроводжують гравці «Маестро», які після гри виступають зі своєю естрадною програмою. Склад сформували з військовослужбовців, відсотків 60 із яких пройшли через АТО. Встигли вже рази три зіграти й із Фан-клубом «Динамо». Ця зустріч була корисною, адже наприкінці місяця отримали запрошення від «Динамо» зіграти в Кубку пам'яті Валерія Лобановського серед уболівальників. Для нас участь у такому престижному турнірі є великим викликом, який ми будемо намагатися гідно прийняти.

Вдячний військовим і президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко: «З ними одне задоволення грати у футбол, разом проводити час. Прості хлопці, які в найважливіші для країни дні вирушили на передову, де гідно дали відсіч ворогу. Ми їм за все це вдячні й сподіваємося ще неодноразово зустрітися на зеленому полі. Тим паче, бажання взяти реванш за сьогоднішню поразку - причина більш ніж переконлива!»

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер