«Зоря» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Зоря» - «Динамо»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Анатолія Жабченка пролунає о 19:00.

Вранці у день гри відбулася передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого, було затверджено, у яких комплектах форми сьогодні будуть грати суперники. Приймаюча сторона обрала домашній комплект білого кольору (голкіпер зіграє в зеленому), а гості з Києва проведуть матч у запасному, синьому комплекті (голкіпер – у жовтому).

Вчора, у день матчу молодіжних складів, у Запоріжжі була чудова сонячна погода. Сьогодні з самого ранку хмари згустилися і в Запоріжжі йшов дощ, який припинився ближче до полудня. На вечір синоптики опадів не обіцяють, а температура повітря на момент початку гри згідно з їхніми прогнозами становитиме близько +13°С.

Незважаючи на сьогоднішні опади, газон «Славутич-Арени» перебуває у відмінному стані. Нагадаємо, зовсім недавно комплімент агрономічній службі арени зробив наставник «біло-синіх» Сергій Ребров, поставивши поле стадіону за приклад багатьом іншим стадіонам клубів Прем'єр-ліги.

Динамівці прибули до міста проведення матчу напередодні ввечері й зупинилися у готелі Khortitsa Palace. Сьогодні у програмі нашої команди традиційна прогулянка і теоретична установка на гру.

Незважаючи на те, що матч відбудеться у будній день, у Запоріжжі приїзд «Динамо», як і завжди, викликає ажіотаж серед уболівальників. Станом на ранок п'ятниці було продано більше п'яти тисяч квитків (місткість стадіону – 11756 глядацьких місць), проте традиційно основний наплив бажаючих придбати квиток очікується ближче до початку гри.

Нагадаємо, для вболівальників «біло-синіх» на стадіоні виділено 14 сектор. Про те, де отримати квитки на гостьовий сектор, читайте тут.

*дякуємо за надані фото прес-службі «Зорі»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер