Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 – «Колос» U-17 – 3:1

Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 – «Колос» U-17 – 3:1

Нагадаємо, «Динамо» представлене у змаганнях двома командами – U-16 та U-15 (футболісти 2004-го р.н).

У групі 2 змагається динамівська команда під керівництвом Андрія Фартушняка та Віктора Мороза. 1-го лютого наші хлопці провели перший матч проти ФК «Колос» із Ковалівки. Матчі за участю динамівців проходять у манежі заміської клубної бази та тривають два тайма по 40 хвилин.

Динамівці розпочали виступи на турнірі вдало, здобувши перемогу з рахунком 3:1. У дебюті зустрічі відзначився Бенедюк, а у другій половині тайму його починання підтримав Давлатов. Щоправда, наприкінці першого тайму динамівці привезли пенальті, з якого суперник зміг скоротити відставання у рахунку, але щойно розпочалася друга половина зустрічі, Давлатов відновив перевагу своєї команди у два м’ячі, оформивши дубль.

- Грою ми залишилися задоволені, особливо, першим таймом, за винятком моменту з пенальті, який ми привезли самі собі, - відзначив тренер «Динамо» U-15 Андрій Фартушняк. – По перерві, коли ми провели ряд замін, гра дещо вирівнялася, але ми все одно володіли перевагою. Для хлопців це був перший матч після зимової перерви, звісно, їхній фізичний стан ще далекий від оптимального.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 1-й тур

«Динамо» U-15- «Колос» U-17 - 3:1 (2:1)

«Динамо» U-15: Кочерга, Бенедюк (Корінний, 41), Філатов, Волковицький (Єременко, 41), Чубатий, Мельниченко (Ганжола, 50), Царенко – кап (Подоляк, 55), Александров (Пухтєєв, 41), Слесар, Фернандо (Титаренко, 41), Давлатов.

Голи: Бенедюк (2), Давлатов (35, 41) – 39 (з пен.).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-15 проведе завтра, 2-го лютого, проти київського «Локомотива». Початок зустрічі об 11.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер