Зимовий Кубок ДЮФЛ. «Динамо» U-16 у фінальному етапі обіграло «Скалу»

Зимовий Кубок ДЮФЛ. «Динамо» U-16 у фінальному етапі обіграло «Скалу»

У групі «А» змагається динамівська команда під керівництвом Сергія Беженара та Артема Яшкіна. Після того, як динамівці лідерами завершили перший груповий етап турніру у стиковому поєдинку наша команда з рахунком 5:0 обіграла чернігівську «Юність».

До фінального етапу вийшли 8 команд, поділені на дві групи по чотири у кожній. Наші хлопці потрапили до квартету «А» разом із «Скалою» (Моршин), «Шахтарем» U-15 та ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава).

У першому матчі кияни зустрілися із «Скалою». Матчі за участю динамівців проходять у манежі заміської клубної бази та тривають два тайма по 35 хвилин.

Господарі впевнено перемогли з рахунком 3:0, забивши один м’яч у першому таймі та два – у другому. Спочатку ударом з-за меж штрафного майданчика у дальній кут воріт відзначився Рязанцев. А по перерві дубль на свій рахунок записав Ванат, який забивав із меж штрафного майданчика після добре розіграних комбінацій та вдалих передач партнерів.

- У цілому, залишився задоволений грою, - поділився враженнями тренер Сергій Беженар. – Команда суперника намагалася організовано зіграти від оборони на контратаках. На перших хвилинах, поки були сили, їм вдавалося стримувати наші атаки, та й ми не реалізували свої моменти. Та після того, як ми забили м’яч та почали проводити швидкі контратаки у другому таймі, гра була повністю під нашим контролем.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Фінальний етап. Група «А». 1-й тур

«Динамо» U-16 - «Скала» - 3:0 (1:0)

«Динамо» U-16: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к) (Кулаковський, 60), Скорко, Кузик (Кирилюк, 55), Бражко (Гук, 40), Глушач, Ісадченко (Здирко, 57), Гладковський (Близниченко, 50), Рязанцев (Сологуб, 55), Ванат.

Голи: Рязанцев (25), Ванат (55, 60).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-16 проведе завтра, 3-го березня, проти донецького «Шахтаря» U-15. Початок зустрічі об 11.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер