Жуніор МОРАЕС узяв участь у нагородженні учасників ХФЛ

Жуніор МОРАЕС узяв участь у нагородженні учасників ХФЛ

80 команд у шести лігах, близько 4000 футболістів, неймовірно висока конкуренція та незабутні емоції... Турнір ХФЛ у Києві проводиться з 2000 року, з кожним новим розіграшем набуваючи популярності та залучаючи до своїх лав усе нових та нових учасників. Неймовірно висока конкуренція була й у нинішньому році, лауреатом якого, що вельми символічно, стала команда під назвою «Легенда». Саме їй дісталися найгучніші овації від колег-футболістів, а ще красивий трофей, вручений одним із найкращих бомбардирів українського чемпіонату Жуніором Мораесом та головним редактором журналу «Футбол» Артемом Франковим.

«Мені дуже приємно було дізнатися, що в Києві проводиться такий турнір, - розповів Мораес. - Тисячі хлопців беруть у ньому участь, ведуть чесну гру, розділяючи християнські цінності. Таку ініціативу потрібно лише підтримувати, про що я сказав організаторам турніру. Не має значення, це аматорське змагання або Ліга чемпіонів. Скрізь важливо прагнення до досконалості та бажання бути першим».

Цього вечора Жуніор вручив медалі, грамоти, кубки десяткам командам та сотням футболістам, а після нікому не відмовив у автографі або спільній фотографії.

«Нам дуже приємно, що на святковий вечір прийшов один із найкращих гравців «Динамо» Жуніор Мораес та редактор видання «Футбол» Артем Франков, - підбиває підсумки сезону Артем Кондрашов. - У ХФЛ грають хлопці, які щиро люблять футбол, які через різні причини не змогли реалізувати себе у професійних командах, і зараз намагаються показати себе тут. Рівень гравців достатньо хороший, багато хто не загубився би й у другій лізі. У нагородженні взяли участь усі команди шести ліг, ніхто не пішов невідзначеним. Мораес не просто класний футболіст, він приклад для молоді: на полі, в побуті, своєю сім'єю. Він показує приклад, як жити молодій людині у цьому світі. Бачу, він любить простих людей»

У зверненні до учасників ХФЛ Артем Франков подякував за старання та прагнення до перемоги, принагідно побажавши Мораесу в останньому матчі року забити бодай два м'ячі, подарувавши Києву плей-оф Ліги чемпіонів. До цього побажання приєдналася вся дружня сім'я ХФЛ, пообіцявши «тримати кулаки» за улюблену команду.

ФК «Динамо» (Київ) уже багато років підтримує ХФЛ, надаючи лізі, що об'єднала тисячі захоплених футболом молодих людей, необхідну допомогу. Щорічно на гала-вечорі підбиття підсумків футбольного року присутні гравці нинішнього складу «Динамо» або ж ветерани команди, а в попередньому році захід відвідав президент клубу Ігор Суркіс. Дружба та співробітництво «Динамо» з ХФЛ із кожним роком стає все більш міцною та об'ємною, допомагаючи популяризувати в суспільстві футбол та здоровий спосіб життя.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер