Жовтневі матчі динамівських збірників

Жовтневі матчі динамівських збірників

Найбільше представництво динамівців серед національних збірних традиційно отримала Україна. Головний керманич збірної Михайло Фоменко викликав до її складу п’ятьох підопічних Сергія Реброва – Євгена Хачеріді, Олега Гусєва, Андрія Ярмоленка, Романа Безуса та Сергія Сидорчука. Після травми одного з голкіперів збірної, Дмитра Безотосного, додатково було викликано динамівського воротаря Олександра Рибку, але він не зміг допомогти збірній через травму й був у свою чергу замінений на Рустама Худжамова.

9 жовтня в Борисові, на стадіоні «Борисов-Арена», «синьо-жовті» зіграють зі збірною Беларусі (початок о 21:45), а 12 жовтня о 19:00 на «Арені Львів» прийматимуть Македонію. 

Отримав виклик до збірної Нідерландів вінгер «біло-синіх» Джермейн Ленс. Команда Гууса Хіддінка 10 жовтня проведе гру проти Казахстану на «Амстердам Арені» (початок о 21:45 за київським часом), після чого 13 жовтня зіграє також матч кваліфікації до Євро-2016 проти збірної Ісландії. Ця гра відбудеться у Рейк’явіку, на стадіоні «Лаугардалсвеллур» (9,800 сидячих місць для глядачів, початок о 21:45).

Александар Драгович вирушив захищати кольори національної збірної Австрії. 9 жовтня о 21:45 австрійці розпочнуть відбіркову гру проти Молдови в Кишиневі, на стадіоні «Зимбру» (10,500 глядацьких місць). А 12 жовтня о 19:00 за київським часом у рамках відбору до Євро-2016 вони прийматимуть збірну Чорногорії.

Герой поєдинку проти «Шахтаря» Домагой Віда теж отримав виклик до своєї національної збірної на матчі кваліфікації до ЧЄ-2016. 10 жовтня хорвати зіграють у гостях зі збірною Болгарії. Гра на стадіоні «Васил Левськи» (43,632 місця) розпочнеться о 21:45. А вже за три дні, 13 жовтня, «картаті» прийматимуть на своєму полі Азербайджан. Гра в Осієку, на стадіоні «Градскі врт» (19,220), також розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Віднедавна «біло-сині» мають свого представника й у збірній Польщі. Лукаш Теодорчик допоможе своїй національній збірній у двох поєдинках євровідбору. Обидва матчі кваліфікації поляки проведуть у Варшаві, на стадіоні «Національний» (місткість – 58,500 глядачів), на якому відбувся матч-відкриття минулого чемпіонату Європи. 11 жовтня «кадра» прийматиме чинних чемпіонів світу, збірну Німеччини, а за три дні, 14 жовтня, – Шотландію. Початок обох матчів – о 21:45 за Києвом.

Юнес Беланда потрапив до списку з 25-ти гравців, яких викликав головний тренер національної збірної Марокко Баду Закі для участі в двох товариських поєдинках. 9 жовтня в Марракеші «атласні леви» приймуть збірну Центральноафриканської Республіки, а в понеділок, 13 жовтня, також у Марракеші зіграють зі збірною Кенії. Початок обох матчів – о 22:00 за київським часом.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер