Жіноча команда «Динамо» провела тренування напередодні спарингу з «Маріуполем»

Жіноча команда «Динамо» провела тренування напередодні спарингу з «Маріуполем»

Команда Володимира Пятенка продовжує підготовку до другої половини сезону. У четвер динамівки провели тренування напередодні матчу «Кубка ФК «Динамо» Київ на підтримку ЗСУ» з «Маріуполем», який відбудеться у п'ятницю, 3 березня, у манежі бази «Динамо» у Віті-Литовській (початок о 9:00).

Заняття тривало годину, і було насиченим та продуктивним. Робота на полі за традицією розпочалася з розминки, після чого гравчині «Динамо» прийнялися за вправи з м’ячами. Динамівки у квадратах тренували технічні навички, швидкість ухвалення рішень, реакцію та креативність.

Потім почалися ігрові серії, відпрацювання різних тактичних схем та ударів по воротах. На завершення киянки зіграли між собою 11 на 11 на півполя.

Зазначимо, що динамівки тренувалися із резервною командою «біло-синіх». Окрім основної жіночої команди, «Динамо» розвиває другу команду, до якої входять дівчата 14-15 років, і яку за планом влітку буде заявлено до Першої ліги України («Динамо-2»).

Після гри з «Маріуполем» у суботу на динамівок чекали відновлювальні процедури та тренування, а наступного дня після гри, у неділю, запланований вихідний. Далі за планом роботи киянки розпочнуть цілеспрямовану підготовку до матчу 12-го туру з «Колосом», який відбудеться 12-го березня.

Про підготовку до гри з «Маріуполем» та другої половини сезону розповіла півзахисниця «Динамо» Вікторія Мироненко:

 - Із бойовим настроєм підходимо до кожного суперника. У матчі з «Маріуполем» намагатимемося грати першим номером, виграватимемо боротьбу та реалізовуватимемо моменти.

Після кожного матчу виконуємо роботу над помилками, намагаємось виконувати настанови тренера та готуємось до початку другого кола чемпіонату. Буде нелегко, але ми готові дати бій кожній команді. Ставимо нові цілі та йдемо до них.

З нами тренуються дівчата з резервної команди, вони прогресують із кожним тренуванням, у них помітне бажання бути у лавах першої команди. Ці гравчині колись нам допоможуть, а може й замінять нас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер