Жерсон Родрігес – найкращий гравець матчу з «Олександрією»

Жерсон Родрігес – найкращий гравець матчу з «Олександрією»

Підбиваємо підсумки опитування щодо найкращого гравця команди в матчі 20-го туру Favbet Ліги «Олександрія» – «Динамо», який відбувся в неділю, 4 квітня, і завершився перемогою киян із рахунком 2:1. 

У голосуванні взяли участь понад дві тисячі респондентів, які віддали рівно половину своїх голосів за автора другого та вирішального гола у ворота «Олександрії» – Жерсона Родрігеса. 25-річний люксембуржець вийшов на заміну у другому таймі замість Карлоса де Пени та на останній хвилині основного часу вирвав перемогу для киян, забивши гол після обіграшу з Віталієм Буяльським. 

Друге місце між собою розділили Микола Шапаренко, автор першого гола динамівців із пенальті, та Олександр Караваєв, який також поцілив у ворота «городян», однак його взяття воріт не було зараховане арбітром після перегляду VAR. Обидва набрали по 18% голосів уболівальників.

Також до п'ятірки найкращих увійшли Віталій Буяльський (6%) і Віталій Миколенко (4%).

Топ-5 гравців «Динамо» в матчі з «Олександрією» на думку вболівальників:

1. Родрігес – 50%

2-3. Караваєв – 18%

2-3. Шапаренко – 18%

4. Буяльський – 6%

5. Миколенко – 4%

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» та будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів та гравців!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер