Жеребкування 1/8 Ліги Європи почнеться о 14:00

Жеребкування 1/8 Ліги Європи почнеться о 14:00

Київський клуб в двоматчевому протистоянні переміг грецький АЕК і пробився до наступного етапу турніру. Поєдинки цієї стадії будуть зіграні 8 і 15 березня. Фінал турніру, який відбудеться 16 травня, прийме французьке місто Ліон. «Динамо» - єдиний український клуб, який пробився до цієї стадії Ліги Європи.

Список можливих суперників «Динамо»:

«Боруссія» (Дортмунд, Німеччина)
«Атлетіко» (Мадрид, Іспанія)
«Атлетик» (Більбао, Іспанія)
«РБ Лейпциг» (Лейпциг, Німеччина)
«Ліон» (Ліон, Франція)
«Зальцбург» (Зальцбург, Австрія)
«Вікторія» (Пльзень, Чехія)
«Лаціо» (Рим, Італія)
«Мілан» (Мілан, Італія)
«Спортинг» (Лісабон, Португалія)
«Арсенал» (Лондон, Англія)
«Марсель» (Марсель, Франція)

«Локомотив» (Москва, Росія), ЦСКА (Москва, Росія) і «Зеніт» (Санкт-Петербург, Росія) - клуби, з якими «Динамо» точно не зіграє. Згідно з рішенням Виконавчого комітету УЄФА, представники Росії та України, незалежно від результату жеребкування, будуть розведені по різних парах.

«Динамо» дізнається свого суперника першим. Куля з київським «Динамо» буде поміщена в окрему чашу, а в іншу чашу помістять кулі з іменами 12 клубів не з Росії. Після того як киянам виберуть суперника, обидві кулі з командами першої пари помістять у велику чашу і перемішають. Команда, кулю з ім'ям якої потім дістануть першою, проведе перший матч вдома.

Після цього три кулі з російськими клубами і 11 куль, що залишилися, помістять в одну чашу. Команди будуть витягати одну за одною, утворюючи пари 1/8 фіналу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер