Привіт, Іспанія!

Привіт, Іспанія!

Так само й тренувальні збори. Приземлившись в аеропорту Малаги, делегація «Динамо» змінила українську зиму з мінусовою температурою та снігом на зиму іспанську з 20 градусами тепла за вікном та середземноморськими пейзажами, що, звичайно, не могло не підняти настрій новоприбулим.

Долетіли, хоча й не без пригод

Чотирьох із половиною годинний переліт дався команді легко, хоча вже на фінальній стадії повітряної подорожі, десь у проміжку між Італією та Іспанією, літак потрапив до вкрай неприємної зони турбулентності, де літак «трусило» хвилин 15.

Посадка-реєстрація-багаж-автобус, і знову в дорогу!

Від аеропорту до курортного міста Марбелья «біло-сині» їхали близько години, насолоджуючись середземноморською природою піренейського півострова.

Швидко оселившись у номерах та пообідавши, команда вирушила відпочивати. О 18:30 (за київським часом) динамівці знову зберуться в холі готелю «Hotel Gran Melia Don Pepe» і, після нетривалого збору, в повному складі вирушать на перше тренування. Поки ж динамівці готуються до підготовки на іспанській землі, є сенс розповісти про саме місці розквартирування «біло-синіх».

Готель для тих, хто вміє досягати поставленої мети

Готель Grand Meliá Don Pepe – це справжній рай, в якому з 1964 року поєднуються елегантність та нотки авангарду. Розташований він практично в центрі престижного регіону південної Іспанії Коста дель Соль. З одного його боку можна побачити відомий порт Марбельї, з іншого – відблиски яхт, які стоять на якорі в багатому доці Пуерто Банус. На горизонті видніється Гібралтар та Північна Африка, а на передньому плані – величний силует гори Ла Конча де Марбелья.

У цьому готелі зупинялися відомі актори, спортсмени та бізнесмени з усього світу, такі як: Шон Коннері, Хуліо Іглесіас, Ален Делон, Принц Едвард, Едвард Кеннеді... та багато інших. Що ж, непоганий список знаменитих відвідувачів. А в чому ж його принадність? Відповідь проста. Всі згадані в ньому персони мають чудові досягнення у своїх сферах. Будемо сподіватися, що й для динамівців зупинка в цьому місці буде сприяти тому, щоб команда навесні змогла досягти поставлених цілей!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер