Здоров’я Блохіна важливіше

Здоров’я Блохіна важливіше

Але як скоро це станеться - наразі невідомо.

«Скільки часу знадобиться - один Бог знає, я не буду принципово відповідати на це питання. Загадувати наперед, особливо в медицині, - погана прикмета. Олег Володимирович почуває себе нормально - так, як повинна себе почувати людина після такої операції на наступну добу», - говорить медик.

«Ми однозначно не дозволимо дивитися матч "Дніпро" - "Динамо", хоча Олег Володимирович ображається. Матч важливий, але здоров'я Блохіна - важливіше. Це не обговорюється», - говорить Радуцький і додає, що з Блохіним важко сперечатися через його емоційність.

«Висуває ультиматуми - коли він буде дивитися телевізор, якщо не буде - встане і піде. У цьому весь Блохін, яким він був завжди, лідер за характером. Але зараз ми з цим боремося. Все одно просочиться інформація, як сьогодні зіграє "Динамо". Емоції Блохіну заборонені, але позитивні трохи менше, ніж негативні. Якщо сьогодні "Динамо" виграє у "Дніпра", ми тихесенько завтра Олегу Володимировичу про це скажемо. Це буде допомога у відновлювальному процесі», - підсумував Радуцький.

Нагадаємо, що Олег Блохін був госпіталізований в п'ятницю з діагнозом гіпертонічний криз, а прооперували його у суботу, 6 жовтня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер