Збірна військовослужбовців-учасників бойових дій України стала першим чемпіоном Європи з футболу

Збірна військовослужбовців-учасників бойових дій України стала першим чемпіоном Європи з футболу

Упродовж трьох днів чотири команди змагались за перемогу. Матчі першого та другого турів чемпіонату Європи проходили на тренувальній базі ФК “Динамо” в Кончі-Заспі. Фінальні матчі, а також нагородження переможців, у якому взяв участь Григорій Суркіс, відбулися на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського.

Збірна України вела в рахунку впродовж усього фінального матчу, забивши свій перший гол на 10-й хвилині. Упродовж гри у ворота збірної Данії залетіло ще чотири м'ячі. У підсумку двобій Данія-Україна завершився з рахунком 0:5.

Збірна Грузії здобула впевнену перемогу над збірною Норвегії з рахунком 3:1. Причому перший гол забили норвежці, проте до кінця першого тайму їхні суперники зрівняли рахунок. У другому таймі футболісти з Грузії забили ще два м’ячі у ворота норвежців.

Таким чином переможцем першого чемпіонату Європи серед команд військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни стала збірна України. Срібло отримала збірна Данії, а бронза дісталася збірній Грузії.

Довідка: Організатором першого чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ! ” та за підтримки Футбольного клубу “Динамо” (Київ).

Додаткова інформація на офіційному сайті Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" ukrazom.org та Федерація Футболу учасників АТО football.ukrazom.org

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер