Збірна України з шістьма динамівцями провела відкрите тренування на НСК «Олімпійський»

Збірна України з шістьма динамівцями провела відкрите тренування на НСК «Олімпійський»

Нагадаємо, головний тренер збірної Андрій Шевченко викликав на найближчі матчі проти збірних Чехії та Словаччини сімох динамівців. Утім, Артем Бєсєдін через травму поки не може брати участь у тренувальному процесі та допомогти збірній. Тому у вівторок у тренуванні на домашній арені київського «Динамо», «Олімпійському», узяли участь шестеро представників нашого клубу – Денис Бойко, Микита Бурда, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський та Володимир Шепелєв.

На прес-конференції, яка передувала відкритому тренуванню, головний тренер збірної представив ЗМІ свого нового помічника — колишнього партнера по київському «Динамо», легендарного голкіпера «біло-синіх» та збірної Олександра Шовковського.

Відкрите як для представників ЗМІ, так і для вболівальників тренування було тривалим і досить насиченим, включало тактичні вправи, адже часу на підготовку до матчів Ліги націй у збірної зовсім мало. Уже в середу команда Андрія Шевченка вилітає до Чехії, де в четвер у місті Угерске Градіште проведе дебютний матч у новоствореному турнірі. Цей поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом. А за три дні, у неділю, «синьо-жовті» прийматимуть у Львові збірну Словаччини. Ця гра стартує о 16:00.  

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер