Збірна України U-21 - у фіналі Меморіала Валерія Лобановського

Збірна України U-21 - у фіналі Меморіала Валерія Лобановського

У півфінальному матчі на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського «синьо-жовта» дружина Олександра Головка здобула вольову перемогу над молодіжною збірною Чорногорії.

Гості повели в рахунку вже на самому початку зустрічі - на шостій хвилині, проте ще до перерви, влучні постріли Гуцуляка (8-а хвилина) та Зінченка зі штрафного (18-а) вивели «синьо-жовтих» уперед. Після перерви глядачі голів не побачили. Наприкінці гри гравці обох команд влаштували штовханину, за підсумками якої арбітр вилучив Олександра Зінченка, який тепер вимушений пропустити фінальний матч.

Зі стартових хвилин у складі молодіжної збірної України на поле вийшли двоє динамівців - Павло Лук’янчук та Олександр Осман. На 82-й хвилині замість Лук’янчука на поле вийшов ще один динамівець Олексій Щебетун.

У другому півфіналі збірна Фінляндії здобула перемогу над Словенією, забивши єдиний гол уже в компенсований час.

У четвер, 8 червня, відбудуться вирішальні матчі турніру. У грі за третє місце о 15:00 на стадіоні «Колос» у Борисполі зіграють Словенія та Чорногорія. А о 18:00 у фінальному поєдинку на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського зустрінуться молодіжні збірні України та Фінляндії. Початок зустрічі - о 18:00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер