У Києві завершився XV турнір пам’яті Валерія Лобановського

У Києві завершився XV турнір пам’яті Валерія Лобановського

У матчі за третє місце зустрілися молодіжна збірна Греції та команда України U-19. Нагадаємо, двома днями раніше підопічні Олександра Петракова мінімально поступилися Ізраїлю, а греки в паралельному матчі програли словенцям.

Відзначимо, що футболісти «синьо-жовтих» на два роки молодші за своїх суперників.

У складі нашої збірної на поле в стартовому складі вийшли четверо динамівців: захисники Денис Попов і Віталій Миколенко, півзахисники Георгій Цітаішвілі і Сергій Булеца. Перші двоє відіграли увесь матч, а двоє останніх були замінені на 72-й хвилині поєдинку. У той же час у гру вступив ще один динамівець Денис Янаков. Воротар Владислав Кучерук, який відіграв минулий матч, залишився в запасі.

Наша команда розпочала поєдинок досить активно, але, впоравшись зі стартовим натиском, греки перейшли в наступ. А глядачі побачили результативний перший тайм. М'яч навіть опинився у воротах господарів після удару Христоса Гіосіса, але, на щастя, під час удару той перебував в офсайді.

На 21-й хвилині гості забили вже за правилами: після стрімкої атаки партнери вивели до воріт Георгіоса Кіріакопулоса, і той послав м'яч по недосяжній для воротаря траєкторії. Втім, вже через кілька хвилин рівновагу відновив капітан «синьо-жовтих» Валерій Бондар, який правильно зайняв позицію при подачі кутового, виграв верхову боротьбу і головою переправив м'яч у сітку.

Незабаром гості змусили помилитися захисника Віктора Корнієнка, який зрізав м'яч у власні ворота. Незважаючи на велику кількість атак і гольових моментів у виконанні наших хлопців, зрівняти рахунок господарям так і не вдалося. А вже в компенсований час греки спіймали українців на контратаці, і Константінос Котсопулос встановив остаточний рахунок 1:3 на користь своєї команди.

Таким чином, молодіжна збірна Греції посіла третє місце на турнірі Лобановського, Ізраїль став другим, а перемогу в турнірі святкувала збірна Словенії.

Меморіал Валерія Лобановського завершився урочистою церемонією нагородження переможців та учасників, які отримали з рук організаторів дипломи, кубки, медалі та пам'ятні подарунки. Також футболісти отримали індивідуальні нагороди: були визначені кращі гравці в різних номінаціях.

*фото О. Щербицька

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер