Збірна України U-19 із сімома динамівцями готується до еліт-раунду ЧЄ-2014

Збірна України U-19 із сімома динамівцями готується до еліт-раунду ЧЄ-2014

Наставник команди Олександр Петраков викликав 18 футболістів, серед яких п'ятеро динамівців: захисник Павло Лук'янчук, півзахисники Ігор Харатін та Євген Чумак, нападники Артем Бесєдін та Роман Яремчук.

У середу, 14-го травня, підопічні Олександра Петракова провели товариський поєдинок проти збірної Угорщини на виїзді, де поступилися одноліткам із рахунком 1:4. Єдиний м'яч у складі нашої збірної записав на свій рахунок Ігор Харатін, який успішно реалізував пенальті на 54-й хвилині.

Після повернення до України команда продовжила збір у Бородянці, а тренер українців довикликав ще п'ятьох футболістів, серед них і двоє динамівців – півзахисник Павло Полегенько та воротар Вадим Солдатенко. Таким чином, представництво нашої команди у збірній зросло до сімох людей.

У Бородянці команда продовжить жити та тренуватися два рази на день до 22-го травня. Саме на ранок цього дня заплановано виліт до Англії, де пройдуть усі матчі еліт-раунду. Нагадаємо, серед суперників України на груповому етапі господарі турніру англійці, а також збірні Чорногорії та Шотландії.

У вівторок, 20-го травня, підопічні Олександра Петракова проведуть ще один товариський матч проти збірної України U-20. Поєдинок відбудеться в Борисполі на стадіоні «Колос» та розпочнеться о 13.00. За підсумками зустрічі тренеру доведеться визначитися з остаточною заявкою на еліт-раунд, до якої увійдуть 18 футболістів.

Пропонуємо до вашої уваги розклад матчів нашої збірної в Англії:

1-й тур. 24.05.14

Україна U-19 – Шотландія U-19

2-й тур. 26.05.14

Чорногорія U-19 – Україна U-19

3-й тур. 29.05.14

Україна U-19 – Англія U-19

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер