Збірна України U-17 із сімома динамівцями у меншості поступилася Греції в еліт-раунді

Збірна України U-17 із сімома динамівцями у меншості поступилася Греції в еліт-раунді

Перший тайм був повністю за українцями, але на 42-й хвилині наша команда залишилася у меншості – пряму червону картку отримав динамівець Володимир Бражко, а на 57-й хвилині греки вийшли вперед. Цей м’яч став єдиним у зустрічі та приніс перемогу супернику.

Відзначимо, що тренерський штаб юнацької збірної задіяв у матчі сімох представників «Динамо». Окрім Бражка, воротар Руслан Нещерет, захисники Данило Скорко, Ілля Забарний та Костянтин Вівчаренко, а також півзахисник Віктор Блізніченко провели на полі весь матч, а нападник Владислав Ванат вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 68-й хвилині поєдинку.

Таким чином, доля путівки до фінальної частини чемпіонату Європи для команди Володимира Єзерського вирішиться в останньому турі в поєдинку з Іспанією.

Еліт-раунд Євро-2019 (U-17). Група 5

Україна – Греція 0:1 (0:0)

Україна: Нещерет, Скорко, Забарний, Батагов, Вівчаренко, Егбуджуо, Судаков (Кобилянський, 68), Бражко, В’юнник (Гончарук, 46), Ванат (Кобак, 68), Блізніченко.

Греція: Дзолакіс, Манісоглу (Цавос, 17), Панайоту, Павлідіс, Авентісян, Карамперіс, Сіатуніс, Сурліс (Арсенідіс, 86), Гросдіс, Каракутіс, Дзоліс (Котопулос, 79).

Гол: Дзоліс (57).

Попереджені: Блізніченко (70), Нещерет (84) – Панайоту (30), Арсенідіс (90).

Вилучений: Бражко (42).

*Фото – сайт ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер