Збірна України U-17 із динамівцями у складі їде на Євро-2017!

Збірна України U-17 із динамівцями у складі їде на Євро-2017!

Команда Сергія Попова здобула путівку на континентальну першість завдяки м’ячу, забитому на третій хвилині компенсованого арбітром часу, та вольовій перемозі над командою Австрії.

Українці мали лише три очки після двох ігор, а попереду із чотирма пунктами розташувалися команди Франції та Австрії. Саме тому команду Сергія Попова влаштовувала лише перемога в очному протистоянні з австрійцями.

На початку матчу господарі всерйоз і надовго влаштувалися на нашій половині поля. Австрійська кількість перейшла у якість на 15-й хвилині, коли наш воротар нічого не зумів протиставити удару Шміда. Пропущений гол завів «синьо-жовтих», яким знадобилося трохи менше десяти хвилин, щоб відігратися. Спочатку Малишкін вперше у грі потурбував воротаря австрійців Антоша, а вже невдовзі Кащук змусив останнього капітулювати.

Неймовірна розв’язка сталася вже у компенсований арбітром час: на третій доданій хвилині Мащенко заробив штрафний неподалік від воріт суперників, а Кащук влучним «пострілом» вивів збірну 17-річних на чемпіонат Європи до Хорватії!

Відзначимо, що у цьому матчі взяли участь одразу сім динамівців: Малишкін, Приходько та Ісаєнко провели на полі весь матч, Ващишин був замінений у другому таймі на Білошевського, Цитаїшвілі наприкінці зустрічі змінив ще один динамівець Мащенко.

Євро-2017. Еліт-раунд

Україна U-17 – Австрія U-17 – 2:1 

Україна U-17: Лтайф – Слива, Снурніцин, Кащук, Ісаєнко, Малишкін, Харжевський (к), Приходько, Ващишин (Білошевський, 53), Цитаїшвілі (Мащенко, 75), Холод (Супряга, 41).

Голи: Кащук (24, 80+3) – Шмід (15).

Попередження: Приходько (53), Кащук (80+4).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер