Збірна України U17 із трьома динамівцями вийшла до еліт-раунду Євро-2020 з першого місця

Збірна України U17 із трьома динамівцями вийшла до еліт-раунду Євро-2020 з першого місця

До поєдинку з господарями кваліфікації, португальцями, збірна Україна підходила, достроково здобувши путівку до еліт-раунду Євро-2020. У попередніх зустрічах “синьо-жовті” переграли Грузію (2:0) та Албанію (2:0).

Незважаючи на вже вирішене завдання, сьогоднішній поєдинок став для українців найскладнішим на турнірі. Португальці із самого початку були головними конкурентами нашої команди за лідерство в групі, і у своїх минулих матчах розгромили Албанію (4:0), проте втратили очки з Грузією (0:0).

У звітному поєдинку, який пройшов у непоступливій боротьбі, жодному з суперників також не вдалося забити. Гра завершилася з нульовим рахунком.

У матчі взяли участь троє представників київського “Динамо”. Півзахисник Олександр Яцик вийшов у стартовому складі та провів на полі 59 хвилин, нападник Назар Волошин відіграв увесь поєдинок, а його колега по амплуа Кирило Попов з'явився на полі у другому таймі.

За підсумками кваліфікаційного раунду, Україна зайняла перше місце у своїй групі з 7 очками в активі, а Португалія з 5 пунктами стала другою. Обидві команди проходять до елітного раунду чемпіонату Європи, матчі якого заплановані на березень 2020 року. В елітному раунді учасники будуть розподілені на вісім груп, переможці груп і сім кращих других команд вийдуть до фінальної стадії, яка відбудеться у травні 2020 року.

Кваліфікаційний раунд Євро-2020 (U17). Група 8

19.11.2019

Україна (U17) – Португалія (U17) - 0:0

Склад збірної України: Ісенко, Козик, Мампассі, Роман, Кононов, Яцик (Микитишин, 59), Шубін, Булеза, Очеретько, Волошин, Дм. Шостак (Попов, 59)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер