Вісім динамівців в обоймі Андрія Шевченка

Вісім динамівців в обоймі Андрія Шевченка

Сім матчів кваліфікації Євро-2020 збірна України провела без поразок, здобувши шість перемог і одного разу зігравши внічию (0:0 в гостях із Португалією). Підопічні Андрія Шевченка забили 15 м'ячів, а пропустили всього двічі.

За підсумками проведених ігор результат збірної України становить 90,48% набраних очок. До цього найкращі показники наша команда мала у відбірних циклах на чемпіонати світу 2010 і 2014 років - 70% очок.

Одним із найкращих бомбардирів “синьо-жовтих” у поточному відбірному циклі є динамівець Віктор Циганков, який став автором трьох голів (аналогічний показник — у Руслана Маліновського та Романа Яремчука).

Свій заключний матч у кваліфікації на Євро-2020 збірна України проведе 17 листопада в Белграді на стадіоні “Райко Митич” проти збірної Сербії, яка продовжує боротьбу за путівку на чемпіонат Європи. Початок поєдинку — о 16:00 за київським часом. Нагадаємо, що перша зустріч команд, яка відбулася в червні у Львові, завершилася переконливою перемогою “синьо-жовтих” — 5:0.

Перед візитом до Сербії, 14 листопада, українці зіграють контрольний матч на “Славутич-Арені” у Запоріжжі проти збірної Естонії (початок — о 19:00).

У складі команди Андрія Шевченка до згаданих зустрічей готуються одразу восьмеро динамівців: Олександр Караваєв, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук і Артем Бєсєдін.

Турнірне становище у групі В:

Україна — 19 очок (7 зіграних матчів)
Португалія — 11 очок (6 матчів)
Сербія — 10 очок (6 матчів)
Люксембург — 4 очки (6 матчів)
Литва — 1 очко (7 матчів)

Перший ігровий день (14 листопада):

Португалія — Литва
Сербія — Люксембург

Другий ігровий день (17 листопада):

Люксембург — Португалія
Сербія — Україна

Фінальна частина Євро-2020 пройде у 12 європейських містах із 12 червня по 12 липня наступного року.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер