Збірна Люксембургу з Жерсоном Родрігесом вирвала перемогу над Чорногорією

Збірна Люксембургу з Жерсоном Родрігесом вирвала перемогу над Чорногорією

У поєдинку, що відбувся в Подгориці, люксембуржці святкували мінімальну перемогу з рахунком 2:1. Пропустивши на 34-й хвилині гол від Ігора Івановича, команда Родрігеса встигла відігратися до перерви - відзначився Едвін Муратович.

Жерсон Родрігес, для якого цей матч став 30-м у футболці національної команди, провів гру повністю та мав гольовий момент наприкінці першого тайму - ворота Чорногорії врятував голкіпер Мілан Міятович.

За рівної гри, три очки збірній Люксембургу на 86-й хвилині приніс гол Данела Сінані, який самостійно розібрався з захисниками суперників. 

На останніх хвилинах матчу на полі спалахнули пристрасті - у складі Чорногорії були вилучені Янкович і Шимич, а у Люксембургу - Олів’є Тілль, який незадовго до цього з’явився на полі.

Після перемоги над прямими конкурентами збірна Люксембургу вийшла на перше місце у своєму квартеті (9 очок у 4 матчах), випередивши чорногорців, які мають рівну кількість балів, завдяки кращому результату в очних зустрічах. Попереду у Жерсона Родрігеса та його партнерів - листопадові поєдинки з аутсайдерами групи - Кіпром і Азербайджаном. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер