Збірна Люксембургу з РОДРІГЕСОМ поступилася Португалії

Збірна Люксембургу з РОДРІГЕСОМ поступилася Португалії

Динамівець відіграв усі 90 хвилин у складі своєї національної команди, яка, хоч і втратила шанси на вихід до фінальної частини Євро-2020, проте могла ускладнити життя Португалії. Піренейцям потрібно було перемагати в цьому матчі, щоб не залежати від результату в паралельному поєдинку між Сербією та Україною. 

Люксембург мав кілька шансів, щоб забити гол, зокрема потенційна нагода відкрити рахунок була у Жерсона Родрігеса, який пробивав головою по воротах, але відправив м'яч трохи вище. Однак, уперед вийшли португальці: на 39-й хвилині після передачі від Бернарду Сілви відзначився Бруну Фернандеш.

Після перерви нападник “Динамо” також був активним і створив кілька гострих моментів біля воріт суперників, навіть намагався пробити в падінні через себе. Однак, проти Родрігеса надійно діяли захисники, та й точність підводила. 

Натомість португальці подвоїли рахунок: на 86-й хвилині забив Кріштіану Роналду, фактично вивівши свою команду на чемпіонат Європи. У підсумку — 0:2 на користь піренейців. 

Додамо, що у кваліфікаційному раунді Євро-2020 Жерсон Родрігес повністю провів усі 8 матчів, забивши у них три м'ячі та заробивши два попередження.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер