Збірна Хорватії з Йосипом Піваричем вийшла до фіналу чемпіонату світу-2018!

Збірна Хорватії з Йосипом Піваричем вийшла до фіналу чемпіонату світу-2018!

У середу, 11 липня, відбувся півфінальний матч ЧС-2018 між збірними Хорватії та Англії. Рахунок у вирішальному поєдинку вже на 5-й хвилині відкрили «Три леви». Кіран Тріпп’є зі штрафного влучив у правий верхній кут воріт хорватської команди. На 68-й хвилині «Полум’яні» відігралися – Іван Перішич після подачі від Шиме Врсалька з правого флангу відправив м’яч у сітку воріт збірної Англії. Схоже було, що Перішич забив головою, але насправді він зробив це ударом ногою над головою суперника.

Основний час закінчився нічийним рахунком 1:1, тож команди зіграли ще два екстратайми тривалістю по 15 хвилин. Йосип Піварич вийшов на поле на 95-й хвилині, замінивши травмованого Івана Стринича.

У другому додатковому таймі, на 109-й хвилині, збірна Хорватії вийшла вперед! Після скидки головою від Івана Перішича Маріо Манджукич, пробивши повз голкіпера, поцілив у правий нижній кут воріт збірної Англії. За час, який залишався до завершення поєдинку, англійці не змогли відігратися. Перемогу здобула збірна Хорватії з рахунком 2:1, автором вирішального голу став Маріо Манджукич.

У фіналі, який відбудеться 15 липня, національна збірна Хорватії побореться зі збірною Франції за звання чемпіона світу.

Фото – HNS

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер