Завітайте на «Динамо» на виставку «За мир та єдність України»

Завітайте на «Динамо» на виставку «За мир та єдність України»

У рамках проекту організовано виставку вшанування героїв АТО, виготовлено портрети з описом героїчних вчинків, звитяг наших воїнів.

Ушанування героїв АТО розпочато 3 липня в місті Житомирі спортивно-мистецьким заходом за участю зірок української естради. Також вшанування героїв АТО відбудеться в Чернігові, Одесі, Вінниці, Дніпропетровську, Рівному, Львові та Києві.

ФК «Динамо» Київ підтримує соціальний проект та долучається до вшанування героїв АТО.

Фан-клуб «Динамо» запрошує усіх бажаючих відвідати виставку. Чекаємо на вас у робочі дні з 09.00 до 18.00. Вона триватиме у приміщенні фан-клубу до 24-го серпня, а, можливо, й довше.

Старший офіцер головного управління по роботі з особовим складом збройних сил України, підполковник Роман Чаплінський:

- ФК «Динамо» Київ співпрацює з нами вже достатньо давно. Клуб допомагає Збройним силам із квитками на матчі. Також на благодійні акції підключалися ветерани. Проводили матчі в Броварах, Житомирі, 18-го липня в Чернігові. Окрім ФК «Маестро», з нами їздили й динамівці Саленко, Ващук та інші. У цих же містах проходила й виставка. А її презентація відбулася в центральній бібліотеці, скликали прес-конференцію, запросили артистів та футболістів. Від 24-го до 26-го липня виставка перемістилася до святинь Чигирина, до села Суботів, де похований Богдан Хмельницький, а саме до Іллінської церкви. Там фотографії та присутні військові були освячені.

Також наприкінці липня протягом двох днів виставка перебувала в Київраді під час сесії. А тепер разом із Сергієм Михайленком вирішили помістити її до приміщення Фан-клубу «Динамо», а також у рамках проекту «За мир та єдність України» провести товариський матч із уболівальниками. Він відбудеться в середу в манежі бази в Кончі-Заспі й розпочнеться о 19.00. «Динамо» й раніше допомагало Збройним силам – торік клуб виділив кошти на військовий госпіталь, також надавало в оренду стадіон, коли ми грали у благодійному матчі із зірками естради 6-го вересня. Тож продовжуємо плідно співпрацювати.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер