Заслужити довіру своєю працею!

Заслужити довіру своєю працею!

Поступатись як у футболі, так і в інформаційному плані такому клубу, як «Динамо», не можна, адже титули, здобуті не одним поколінням футболістів легендарної команди, цього не дозволяють. Усю багатогранність життя найтитулованішого клубу країни, який відзначає цього року свою 85-ту річницю з моменту заснування, намагаємося показати ми, журналісти офіційного сайту київського «Динамо», клубу без якого нам не жити! Як футболіст, який іде з поля під оплески чи свист трибун, озирнувшись на минулий матч, а в нашому випадку рік, можемо всім шанувальникам «біло-синіх» доповісти: ми, незважаючи на всі труднощі, з гідністю несемо прапор «Динамо», та є впродовж усього року клубним сайтом No.1 в Україні та четвертим в Європі!

Андрій БОГДАНОВ, півзахисник «Динамо»:

- Чи відвідуєте ви офіційний сайт київського «Динамо»?

- Сайт хороший. Багато новин, що дуже важливо для вболівальників. Висвітлюється буквально кожен крок футболістів. Гадаю, що справжній вболівальник має бути обізнаним у всьому, що відбувається. Має знати все про кожного гравця. Він повинен бачити, що вони - професіонали своєї справи, які серйозно ставляться до своєї роботи. Для такого клубу, як «Динамо», офіційний сайт є дуже важливою складовою, значення якої важко переоцінити.

- Чи зручно вам користуватися сайтом?

- Все чудово, жодних проблем у цьому плані не відчуваю. Мене все влаштовує.

- Про що особисто вам бракує інформації?

- Та куди вже більше? І так багато різних матеріалів. Є й про трансфери, й досьє кожного футболіста. Вважаю, що все добре!

Олег САЛЕНКО, відомий форвард «Динамо» кінця 80-х початку 90-х:

- Гадаю, що всім вболівальникам цікаві думки про ті чи інші події, що стосуються гравців «Динамо» та керівництва клубу. Мені імпонує, що журналісти з офіційного сайту не ганяються за «гарячими» фактами, а намагаються виважено підходити до кожної інформаційної новини.

Микола КИЗИЛОВ, журналіст всеукраїнської спортивної газети «КОМАНДА»:

- Чи відвідуєте ви офіційний сайт київського «Динамо»? Як часто та з якою метою?

- Так, доволі часто. Це необхідно для роботи. В першу чергу метою є заявки "основи", "молодіжки" та "Динамо-2". Крім того, на сайті періодично викладаються цікаві інтерв'ю.

- Як вам новий дизайн та інтерфейс порталу?

- Краще, ніж колишній. Безперечно.

- Чи зручно вам користуватися сайтом?

- Ще б пак!

- Що подобається найбільше (які рубрики), а на що варто було б звернути більше уваги?

- Грамотно змальовані періоди кар'єри футболістів. Припустимо, не так уже багато людей знали, що талант Дениса Гармаша відкрив нинішній тренер юнацької збірної України (футболісти 1995 року народження) Олександр Петраков.

Сергій ФЕДОРОВ, тренер Академії «Динамо»:

- Як вам новий дизайн та інтерфейс порталу?

- Мені подобається! Подобається, що на сайті регулярно з’являються новини. Багато фотографій та відео. Гадаю, що варто продовжувати в тому ж дусі. Ви виконуєте хорошу роботу, спрямовану на популяризацію клубу.

- Чи зручно вам користуватися сайтом?

- Жодних проблем не виникало.

- Про що особисто вам бракує інформації?

- Я зараз працюю в Академії «Динамо». Потрібно розвивати цей напрямок в інформаційній політиці клубу. Це було б цікаво як для самих футболістів, так і для їхніх батьків. Це допоможе зацікавити футболом нашу молодь.

Павло ШКАПЕНКО, екс-півзахисник «Динамо»:

- Чи зручно вам користуватися сайтом?

- Із навігацією все добре, дуже зручно.

- Про що особисто вам бракує інформації?

- Хочеться бачити більше статистики. Більше цифр про команду, футболістів, новачків та матчі. А в інформаційному плані все добре налагоджено. Багато інформації про клубне життя.

Катерина БАГХАДЖАТІ, журналіст відділу «телевізор» в газеті «Комсомольськая правда в Украине»:

- Чи відвідуєте ви офіційний сайт київського «Динамо»? Як часто та з якою метою?

- Не скажу, що я - частий гість на офіційному сайті «Динамо». Але, оскільки після чемпіонату Євро-2012 свято футболу охопило навіть найбільш затятих нешанувальників цього виду спорту, я не стала винятком. Свято минуло, а інтерес залишився: тепер уболіваю за команду «Динамо»! Раз на день заходжу на сайт, щоб дізнатися новини, прочитати інтерв'ю з футболістами, порівняти свої прогнози з прогнозами фахівців.

- Як вам новий дизайн та інтерфейс порталу?

- На жаль, зі старим оформленням сайту не була знайома. Але, можу сказати, що мені імпонує його нинішній зовнішній вигляд. Яскраво виражена клубна символіка достатньо органічна, графіка - ненав'язлива. Відмінні якості, «живі» фотографії на головних новинах.

- Чи зручно вам користуватися сайтом?

- Все доволі комфортно. Якщо керівництво деяких сайтів керується поняттям «Хто шукає - той завжди знайде», не піклуючись про комфорт читачів, то тут усе зовсім по-іншому. Головні банери відповідають актуальності, новини розташовуються за важливістю.

- Що подобається найбільше (які рубрики), а на що варто було б звернути більше уваги?

- Безумовно, це історія клубу. Рубрика «Матчі», «Медіа», «Новини» - те, що переглядаю регулярно. Оперативна презентація новачків у «Динамо». Однак порадила б звернути увагу на життя футболістів поза професією.

- Про що особисто вам бракує інформації?

- Оскільки я - представник медіа в сфері культури, відчуваю очевидний недолік матеріалів про особисте життя футболістів. Із задоволенням прочитала би про те, як наші хлопці розкриваються з інших сторін: як проводять уїк-енди, виховують дітей, ладнають у сімейному житті, чим захоплюються поза грою і т.д. Поза рамками футболу! Гадаю, в моїй думці побачать плюс багато вболівальників!

Олександр ПОПОВ, керівник сайту  www.dynamo.kiev.ua

- За всі роки, що існують в інтернеті офіційний сайт "Динамо" та наш ресурс, між колективами наших видань жодного разу не виникало проблем у спільній роботі на користь улюбленої команди. Більше того, часто ми приходили один одному на допомогу. Ще тіснішим стало спілкування, співробітництво й дружба з редакцією клубного сайту протягом останнього року. Питань, які не були б у підсумку успішно вирішені, не виникало, а у важких ситуаціях ми, як і раніше, з радістю рятували один одного. Вигравали від цього, насамперед, уболівальники "Динамо".

Що ж стосується якісних змін на офіційному сайті клубу за минулий рік, то, впевнений, вони легко помітні як професіоналам, так і вболівальникам. У порівнянні з попередніми періодами, на ресурсі істотно розширився спектр інформації, кількість ексклюзивних інтерв'ю, значно підвищилася оперативність. Особливо це стосується днів матчів, коли дуже важливо максимально вгамовувати інформаційні потреби вболівальників. Окремо порадував і оновлений дизайн сайту, який, окрім усього іншого, зробив ресурс дуже простим та зручним у використанні.

Вітаю команду офіційного сайту з річницею роботи в їхньому новому складі та бажаю подальшого розвитку офіційного видання улюбленої команди!

Сергій МИХАЙЛЕНКО, президент фан-клубу «Динамо» Київ

Від імені всіх вболівальників київського «Динамо» вітаю наш клубний портал із першим роком життя!

Головними проблемами попередньої версії сайту була його аморфність та застарілість. Ситуація радикально змінилася з приходом нової команди, яка спромоглася врахувати всі побажання як фахівців, так і вболівальників, і створити сучасний функціональний портал, який увійшов до числа найкращих футбольних сайтів світу!

Як Президенту Фан-клубу, мені особливо приємно, що новий клубний портал став більше уваги приділяти питанням уболівальників та тим соціальним ініціативам, які ми проявляємо. Можливостей для їхнього висвітлення стало набагато більше! Радує також розуміння керівником порталу Олегом Задерновським важливості тих питань, якими займається Фан-клуб. За що йому окреме дякую!

Упевнений - сьогоднішній клубний портал користується заслуженим успіхом у вболівальників. Його відвідують, обговорюють та цитують.

Хочу побажати його колективу подальших успіхів, завжди бути на гребені інформаційних технологій, а також постійно розвивати групи Клубу в соціальних мережах. Адже саме там відбувається справжнє спілкування з нашими вболівальниками!

Із Днем народження, наш інформаційний друже!

Олег ЗАДЕРНОВСЬКИЙ, керівник офіційного сайту «Динамо» Київ www.fcdynamo.kiev.ua

- За минулий рік найголовнішим було формування команди професіоналів, які, чітко знаючи свої функціональні обов'язки, приносили б максимальну користь. Сказати, що підібрати подібних фахівців було легко, не можу. Процес цей був складним, але в підсумку сформована команда відданих своїй справі та ідеалам «Динамо», а головне - небайдужих людей, які працюють на благо клубу. Кожному з них я маю сказати велике спасибі! Розслаблятися, тим не менш, не варто. Попереду нові горизонти, адже для всіх нас «Динамо» Київ - клуб, на користь якого працювати це честь і довіра, яку, як і футболісти, ми можемо заслужити лише своєю працею!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер