»Зоря» – «Динамо»: суддівські призначення

»Зоря» – «Динамо»: суддівські призначення

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати поєдинок 25-го туру Прем’єр-ліги чемпіонату України з футболу між луганською «Зорею» і «Динамо».

На поле стадіону «Авангард» команди виведе 46-річний арбітр національної категорії Євген Абросимов з Одеси. Почавши обслуговувати матчі другої ліги ще за союзних часів (у 1989 році), до проведення поєдинків вітчизняної вищої ліги Абросимов залучається з 1998 року.

В нинішньому сезоні на рахунку одесита два матчі за участю «Динамо»: в 9-му турі наша команда вдома розгромила криворізький «Кривбас» (3:0), а в 16-му на виїзді мінімально переграла маріупольський «Іллічівець» (4:3).

Допомагати головному рефері на лінії будуть асистент арбітра національної категорії Валерій Давидов (Кременчук) та асистент арбітра першої категорії Олександр Корнійко з Миргороду. Резервним суддею на поєдинок призначений арбітр другої категорії Геннадій Махно (Кіровоград).

Оцінювати роботу арбітрів будуть кримчани – делегат ФФУ Олексій Челишев з Севастополя та інспектор ФФУ Василь Мельничук (Сімферополь).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер