»Закарпаття» - «Динамо»: говорять динамівці

»Закарпаття» - «Динамо»: говорять динамівці

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін, а також гравці «Динамо» коментують поєдинок проти «Закарпаття».

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:

- Матч складався для нас невдало. Ми пропустили гол, через що виникла певна нервозність у наших діях. Тим не менше, я вдячний хлопцям з те, що вони все-таки вирівняли ситуацію і вийшли вперед ще в першому таймі. Якщо б цього не сталось, думаю, нам було б набагато важче у другій половині гри. Інша справа, що якісний футбол на такому полі показувати просто неможливо. Мені шкода гравців як нашої команди, так і суперника, оскільки на «бетоні» не грають зараз навіть виробничі колективи.

- Юрію Павловичу, як ви оцінюєте гру «Закарпаття»? Вона гідна першої ліги?

- Ще раз повторюсь: у команди першої ліги повинна бути якісна інфраструктура, щоб її гравцям самим було цікаво грати в футбол. А на такому полі, яке нам було сьогодні надано, у футбол грати не можна!

Олександр Алієв, півзахисник «Динамо»:

- Сьогодні було дуже погане поле. Але найголовніше – це перемога, яка дозволила нам продовжити боротись за перше місце.

- Чи вплинув на хід гри невдалий початок матчу, пропущений гол із пенальті?

- Так, було якось несподівано. Але, повторюсь, на нашу гру вплинула якість поля. Уже на розминці відчули, що дуже важко призвичаїтись до м’яча. По ходу гри цей недолік удалось нівелювати і ми забили чотири м’ячі.

- Команда не перебувала подумки в поєдинку з «Шахтарем»?

- Ні, в жодному разі. Лише зараз, коли обіграно «Закарпаття», можна повністю сконцентруватись на матчі з «Шахтарем».

Олександр Шовковський, воротар «Динамо»:

- За весь своєї кар’єри я навчився серйозно ставитись до усіх ігор. Я давно не грав, і налаштовувався на поєдинок із «Закарпаттям» з усією відповідальністю. Якщо говорити безпосередньо про гру, то «Закарпаття» практично втратило всі шанси залишитись у вищій лізі (поразка від «Динамо» остаточно відправила ужгородців у першу лігу на наступний сезон) і, звісна річ, хотіли показати себе з найкращого боку. Що стосується нас, то на підсвідомому рівні ми вже думали про фінал Кубка України. Враховуючи те безобразне поле, на кому нам довелось сьогодні грати, результат нас цілком задовольнив.

- Не боялись отримати травму на такому полі?

- Якщо боятись, то обов’язково її отримаєш. Потрібно просто виходити і грати . Як би важко не було.

- Бангура потихеньку відновлює колишні кондиції?


- Так, і це радує. Буде чудово, якщо до чемпіонському звання нашої команди додасться ще й титул кращого бомбардира чемпіонату України.

 www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер