З Днем народження, Денисе!

З Днем народження, Денисе!

У 2005 році Денис, завершивши своє навчання у ДЮФШ, почав грати на професійному рівні у «Динамо-3» та «Динамо-2». Другу половину сезону 2007/08 він провів в оренді в київському ЦСКА, після чого знову повернувся до «Динамо».

Влітку 2009 року Денис вирушив в оренду до «Оболоні». У складі нової команди Бойко дебютував у Прем’єр-лізі 19 липня 2009 в матчі проти харківського «Металіста» (0:2), після чого впевнено відіграв увесь сезон. 9-го травня 2010-го року дебютував за «Динамо» у чемпіонаті України у матчі проти запорізького «Металурга». Але у червні наступного року на правах оренди перейшов до криворізького «Кривбасу», де протягом всього сезону був основним гравцем команди.

На початку сезону 2013/14 перейшов до дніпровського «Дніпра», з яким у 2015-му році дійшов до фіналу ліги Європи. У січні 2016 року підписав контракт з турецьким клубом «Бешикташ», а наприкінці серпня 2016 року на умовах оренди до кінця сезону став гравцем іспанської «Малаги». На початку 2018-го року повернувся до «Динамо» спочатку на правах оренди, а згодом і як повноцінний гравець. У нинішньому сезоні провів за «біло-синіх» 28 матчів.

У цей день бажаємо Денису міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного благополуччя, побільше здобутих разом із «Динамо» трофеїв, здіснення мрій, та завжди залишатися номером один. З Днем народження!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер