Юрій Ястребінський: «На таких турнірах діти загартовуються і фізично, і в плані витривалості»

Юрій Ястребінський: «На таких турнірах діти загартовуються і фізично, і в плані витривалості»

- Хлопці, безумовно, впоралися, але нам було дуже важко. На таких турнірах діти загартовуються і фізично, і в плані витривалості. Турнір розтягнутий на 4 дні, у цьому віці на перший план виходять саме витривалість, концентрація уваги і характер. Важливо, як проявлять себе лідери команди, як ведуть інших за собою. Також важлива надійність воротарів, захисту, і, звичайно ж, багато що залежить від півзахисників і нападників, адже часто вони забезпечують результат. Ми намагаємося створити команду, яка в майбутньому буде гідно представляти наш клуб на подальших турнірах. Із задоволенням переглядаємо нових хлопців. Хтось вливається в колектив, а хтось - ні. Але двері «Динамо» завжди відкриті, ми завжди чекаємо на талановитих дітей.

- Чи важливо, що хлопці здобувають перемоги в основний час?

- Покладатися на фортуну я не звик, тому завжди налаштовую їх лише на перемогу. Хлопці стають кращими, впевненішими, спокійнішими і майстернішими.

- Які ваші очікування від завтрашнього фіналу?

- Команду «Чемпіон» ПБ ми добре знаємо, у них цікавий стиль, вони проповідують комбінаційний футбол, ближче до класичного динамівського стилю з фланговими проходами, атаками і навісами, створенням гольових моментів. Тому в матчах з ними ми витрачаємо багато енергії. Із цим суперником ми вже грали в інших змаганнях, іноді перемагали, іноді програвали. Тож буде цікаво.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер