Юрій Вірт: «На полі воротарі були найкращими»

Юрій Вірт: «На полі воротарі були найкращими»

- Враження від гри позитивні, ми розуміли, проти якої команди граємо, дуже серйозно готувалися. По матчу можу сказати, що воротарі були найкращими. Команди створили дуже багато гольових моментів. На жаль, ми свої не реалізували. Я задоволений ставленням і грою футболістів, вона, гадаю, подобається не лише мені, як тренеру, але й уболівальникам. Привітав гравців із нічиєю, а вони кажуть, що могли і перемогти. Тому будемо рухатися в обраному напрямку, виконувати поставлені завдання. Готуємося до наступних ігор.

- Які саме завдання на сезон стоять перед «Вересом»?

- Наразі, за підсумками першого етапу турніру, потрапити до першої шістки. А далі будемо ставити наступні завдання. Подивимося на комплектацію, проведені взимку збори.

- Ви сказали, що голкіпери сьогодні були найкращими. Прокоментуйте гру саме Олександра Бандури?

- Звичайно, задоволений його грою, він неодноразово нас рятував. Але я вважаю, що не лише Саша, а дії усіх хлопців у захисті були хорошими. Ми розуміли з ким маємо справу, «Динамо» забило 20 м’ячів у чемпіонаті, забиває в Лізі Європи. Ретельно розбирали гру команди. Саша, як і всі інші футболісти, сьогодні виклався на 100%. Задоволений, що в нас є колектив, який уже відчув смак перемоги, вміє виконувати задумане. Тому я з позитивом дивлюся у майбутнє.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер