Юрій Сьомін: «Я не виправдовую вболівальників»

Юрій Сьомін: «Я не виправдовую вболівальників»

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- Цей матч був дуже важливий для обох команд, ніхто не мав права на осічку. Перший тайм для нас був дуже важким, тому що суперник грав в обороні, а також непогано проводив контратакуючі дії. У результаті у нас було дуже мало моментів. У другій половині гри дуже вдало провели три комбінації, коли мої підопічні діяли з глибини. Грою я задоволений і радий перемозі.

- Як прокоментуєте події на трибунах? Чи були подібні випадки в Росії?

- Такі ситуації зазвичай трапляться там, де немає взаємодії між правоохоронними органами і вболівальниками. Чому сталась ця агресія, мені важко сказати, але коли агресивними бувають правоохоронні органи стримати вболівальників також дуже важко. Я в жодному разі не хочу виправдовувати наших уболівальників, якщо це були дійсно наші вболівальники, адже поводитись так не можна. Ну й охорона повинна бути в такому випадку більш лояльною – адже агресія помножена на агресію і викликає конфлікт.

                                                                                * * *
Валерій ГОРОДОВ, головний тренер "Нафтовика-Укрнафти":


- На відміну від Юрія Павловича, ми результатом не задоволені. Так, перший тайм ми провели більш чи менш непогано. У перерві налаштовували гравців на стартові хвилини тайму, але зіграти надійно не вдалось. Знову ж хочеться сказати кілька слів суддівство. Думаю, сьогодні воно існує в різних варіантах – для великих клубів і для маленьких. У матчі з «Динамо» ми могли розраховувати на успіх лише за умови об’єктивного арбітражу. Якщо не дають три пенальті, то проти киян грати дуже важко. Але в плані самовіддачі, я хлопцями задоволений.

- Ви вже переглядали два моменти, коли футболісти «Динамо» грали рукою в карному майданчику?


- У зв’язку з ситуацією з уболівальниками я не переглядав, але компетентні люди сказали, що там чітко була гра рукою. Думаю, суддя наслухався про себе всякого у другому таймі. Якщо таку руку за рахунку 0:2 не помічати, то я вже не знаю, що робити…

- У першому таймі був момент, коли ваша атака зірвалась через уболівальника, який вибіг на поле…

- Так, за рахунку 0:0 наш гравець виходив один на один із Луценко, але арбітр зірвав атаку. Я не знаю, чим він керувався – регламентом чи чимось іншим. Але я вважаю, що суддя повністю провалив гру.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер