Юрій СЬОМІН: «Взяли три очки й рухаємося далі»

Юрій СЬОМІН: «Взяли три очки й рухаємося далі»

- Нам вдалося забити швидкий гол. Після цього, здавалося, вдасться розвинути успіх, адже повинні були з'явитися можливості для контратакуючих дій, але «Арсенал» в цьому плані не надав простору, продовжуючи щільно грати в обороні. Ми не використали два-три хороші моменти, що зняло б напругу. Окремі відрізки сьогодні були досить хорошими, але, не забиваючи другий гол, весь час присутня певна нервозність. Тим не менш, задоволені, що вдалося взяти три очки, і рухаємося далі.

- Ви сказали, що є хороші відрізки, але досі не працюють фланги, немає цілісності гри...

- Мені також не подобаються фланги. Мені подобається, коли звідти йдуть передачі до штрафної площі. А стоять на флангах люди чи ні – це не грає ніякої ролі. В окремих матчах у нас було по двадцять передач – взяти той же матч із «Зорею» наприкінці минулого сезону. Величезна кількість... Але необхідна якість.

- Але все одно не видно схеми гри...

- Це вам не видно, а мені вона видна. Що значить «схема»? Хто як став, там і повинен грати? Ми граємо трохи по-іншому – є певна імпровізація в грі. Але ширину ми обов'язково дотримуємося – ті ж Ярмоленко, Сильва...

- Але Ярмоленка було практично не видно...

- Андрій провів дуже хороший матч. Шкода, що не забив.

- Оцініть дебют Велозу.

- Велозу - гравець високої кваліфікації. Він це сьогодні довів, практично не втрачаючи м'ячі. Міг і забити – кілька хороших можливостей у нього було. Напевно, йому поки складно, адже він тренувався тільки тиждень. Тим не менш, на мій погляд, йому вдалося показати хороший рівень.

- Склалося таке враження, що Велозу виконував на полі функції і Гуренка, і Лоськова часів перемог «Локомотива»...

- Гуренко і Лоськов - це два абсолютно різних футболіста. Велозу – гравець середньої лінії, добре відкривається під м'яч, віддає передачі. Ось це і є його роль на полі. Також він чудово грає в пас – помилки у нього мінімальні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер