Юрій Сьомін перегляне молодь

Юрій Сьомін перегляне молодь

Завтра ополудні команда «Динамо» збереться на загородній базі і розпочинає підготовку до нового футбольного року. Керівництво клубу представить гравцям нового головного тренера Юрія Сьоміна і його помічників.

Працівники бази серйозно підготувались до виходу команди з відпустки. У головному корпусі, який, до слова, у цьому році відзначає десятиліття, усе готове до прийому майже півсотні гравців, тренерів і персоналу. На зборах Юрій Сьомін голосить план підготовки до весняної частини чемпіонату. Але уже зараз відомо, що в Києві динамівці пробудуть недовго. 15 січня команда вилітає до Ізраїлю продовжувати підготовку у більш комфортних погодних умовах.

Сьогодні ввечері Юрій Сьомін зможе познайомитись із найближчим резервом, відвідавши товариську зустріч молодих динамівців проти броварського «Нафкому». Цілком вірогідно, російському наставнику приглянуться здібні Бутенін, Олейник, Дядечко, Морозюк, Ярмоленко, або ж інші молоді атланти. А от для Мандзюка після важкої травми коліна не бажані ігри на штучному покритті. Допілка і Кравець, які закінчили рік у складі першої команди, розпочнуть підготовку під керівництвом Юрія Сьоміна.

У суботу «Динамо-2» під керівництвом Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева зіграють контрольний матч проти «Арсеналу» з Білої Церкви, а у вівторок – проти «Оболоні». 17 січня динамівці вирушать до Санкт-Петербурга на Кубок Співдружності.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер