Юрій СЬОМІН: «Головне, що гравці додають у грі!»

Юрій СЬОМІН: «Головне, що гравці додають у грі!»

- Ми цей матч зіграли більш збалансовано, ніж попередні поєдинки. Це стосується і першого тайму, і другого. На мій погляд, дуже хороші в комбінаційному плані всі забиті нами м'ячі. Та й крім цього, з нашого боку було чимало якісних комбінацій.

Але найважливіше для нас те, що група гравців, які виходять на поле з резерву, додає в грі і якості, і результативності. Це для нас важливо, тому що ми повинні мати певну ротацію складу. Сьогодні зіграли наші новачки, вони добре себе проявили. У нас в основній обоймі працює велика група виконавців і я повинен всім їм давати ігровий час.

- Хотіли б ви мати у складі своєї команди когось сильніше на правий фланг захисту, ніж Сильва?

- Я не хочу зараз нікого мати, ми все вже маємо. Ми повинні використовувати тих гравців, які у нас є в розпорядженні - всі вони є дуже кваліфікованими футболістами.

- На Алмейду ви ще розраховуєте?

- Він знову отримав травму, і вже практично місяць тренується за індивідуальною програмою. Тож сьогодні мені складно сказати, коли Алмейда буде повністю готовий грати.

- Інформація про оренду Попова до «Сток Сіті» відповідає дійсності?

- Мабуть, відповідає, тому що зараз мова йде лише про те, що Попов має вирішити свої індивідуальні питання. Якщо він їх вирішить, то стане гравцем «Сток Сіті».

- Начебто гра хороша....

- А критика все одно є... (Посміхається).

- Але якщо говорити про те, що ми бачили у виконанні «Динамо» в 90-і роки, то все-таки можна прийти до висновку, що гри у вашої команди зараз немає...

- Ми з вами, напевно, різними очима дивимося футбол. Та й зараз вже не 90-і роки. Все рухається вперед. Зараз, наприклад, бігають і набагато швидше, і набагато більше. Тож вам все здається. Давайте жити сьогоднішнім днем. А те, що було вчора, мене не цікавить.

- Але попереду матч із «Шахтарем»...

- Давайте спочатку доживемо до нього. У нас зараз гравці роз'їжджаються по збірних, потім на нас чекає матч із «Ворсклою», після чого буде перша гра кваліфікації Ліги чемпіонів з «Борусією». От давайте на це і орієнтуватися.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер