Юрій Сьомін: «Результат приніс перший тайм»

Юрій Сьомін: «Результат приніс перший тайм»

«Арсенал» – «Динамо» – 0:3. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Передусім, хочу привітати всіх із великим святом. Що стосується гри, то ми провели два різних тайми. Перший приніс результат, а ось другий, на мій погляд, ми зіграли невдало. Проведені заміни також не виправдали очікувань. Перемогли, і вже добре.

- Що сталося в ситуації із заміною Михалика? Здалося, що він готовий був продовжити гру...

- Гравці дали сигнал, що Тараса потрібно змінювати. Оскільки йшлося про коліно, яке було травмоване у нього, я подумав, що йому не варто продовжувати гру.

- Але Михалик розсердився на вас?

- Так, розсердився (посміхається).

- Три дні тому ваші підопічні відвідали дитячий центр ОХМАТДИТ. Маленькі пацієнти дуже зраділи зустрічі з футболістами, результатом чого стало поліпшення їхнів аналізів. Велике вам спасибі!

- Дай Боже їм здоров’я! Ми будемо продовжувати практику подібних зустрічей – як із цими дітьми, так й іншими.

- Теоретично Мілевський може стати найкращим бомбардиром, якщо буде забивати по два м’ячі в кожному матчі. Чи буде установка грати надалі на Артема?

- Ні, такого завдання не буде. Якщо заб’є кілька м’ячів – уже буде добре. Завдання він має поставити собі сам, оскільки вже давно не забиває.

- Як ви ставитеся до того, що в наступному сезоні «Арсенал» буде проводити домашні матчі на стадіоні ім. Валерія Лобановського?

- Нормальна ситуація, адже «Арсенал» буде проводити обмежену кількість матчів у той час, коли газон буде в хорошому стані. А ось глибоко восени чи рано навесні грати тут двом командам буде неможливо. Ми завжди хвалимо наше поле, але зараз воно залишає бажати кращого.

- Після матчу ви спілкувалися зі своїми гравцями. Висловлювали своє невдоволення?

- Задоволення від другого тайму не отримав ніхто – ані вони, ані я. Ми розмовляли про те, чому ми не зробили собі цього задоволення.

- Як ви гадаєте, наскільки буде відрізнятися «Арсенал» у майбутньому матчі півфіналу Кубка України?

- Ми не думали сьогодні про півфінал, оскільки нам потрібно було набрати три очки. До півфіналу потрібно дожити. Втім, зараз «Арсенал» грає значно краще, ніж на початку сезону. І сьогодні в другому таймі мав перевагу.

- Також ви щось обговорювали з головним арбітром. Якщо не секрет, що саме?

- Не хочу про це говорити.

* * *

Юрій БАКАЛОВ, головний тренер «Арсеналу»:

- Гру коментувати, гадаю, немає сенсу. Ви самі все чудово бачили. Лише можу привітати «Динамо» із заслуженою перемогою.

- Чи було відчуття, що хлопці «перегоріли» ще до гри?

- Я погоджуся з вами. Вже не вперше, виходячи на поле, ми віддаємо ініціативу супернику, а потім, коли вже програємо кілька м’ячів, як було в Харкові та сьогодні, починаємо грати. А що не склалося, сказати складно. Напевно, в матчах із лідерами все ж таки є присутньою якась невпевненість.

- Шершун та Ролан Гусєв можуть додати в ігровому плані?

- Якщо судити за весняною частиною, то Ролан переживає другу молодість. У порівнянні з першою частиною сезону якість його гри та пересування значно зросла. Те ж саме стосується і Богдана. За певного ставлення до справи, а воно в них на найвищому рівні, вони ще можуть значно додати, незважаючи на вік.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер