Юрій СЬОМІН: «Перемогти «Кривбас» допомогли воля і характер»

Юрій СЬОМІН: «Перемогти «Кривбас» допомогли воля і характер»

- Напевно, цей матч був для нас найскладнішим за останній період. Причини? Багато сил і емоцій ми витратили в попередньому матчі з "Феєноордом". Сьогодні ми зробили багато замін. Також потрібно віддати належне "Кривбасу", який, по-перше, грав дуже дисципліновано, а по-друге, позбавив нас простору, внаслідок чого, в першому таймі ми майже не мали моментів. У другому таймі почався абсолютно відкритий футбол, нам потрібно було ризикувати, і ми це робили, випустивши на заміну всіх нападників, які у нас були. Певною мірою нас супроводжувала фортуна. Але, з іншого боку, молодці наші хлопці, які проявили вольові зусилля, характер і, в підсумку, знайшли свій момент для взяття воріт.

- У порівнянні з "Феєноордом", сьогоднішня гра була складнішою чи простішою?

- Складно порівнювати. Можу лише сказати, що два дні тому ми в таку ж 37-градусну спеку грали матч. Тому відновити футболістів було дуже складно. Звичайно, нам не вистачало швидкості.

- Наскільки вам сподобався Горан Попов у ролі правого захисника?

- Мені дуже сподобалось як він зіграв, я не бачив особливих проблем на його фланзі.

- Сьогодні відбулося три дебюти, як оціните гру новачків?

- Кимось залишився задоволений, кимось - ні. Потрібно подивитися статистику. Якщо я зробив заміни, значить, був незадоволений. Зазначу, що добре вписалися в гру футболісти, які вийшли на заміну, вони явно підсилили нашу гру.

Світлана Полякова з Кривого Рогу

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер