Юрій Сьомін: «Перемогли закономірно»

Юрій Сьомін: «Перемогли закономірно»

На післяматчевій прес-конференції до Юрія СЬОМІНА було небагато питань. Почав наставник динамівців з оцінки гри:

- Після перерви старт завжди дуже складний. Два офіційних матчі, які ми провели, дозволили нам бути більш упевненими. Знали, що матчі з «Металургом», особливо в Донецьку, складаються для нас важко. Але, на мій погляд, сьогодні ми закономірно перемогли. Після матчів із «Бешикташем» гравці дуже серйозно поставилися до своєї підготовки.

- Яка ситуація з Шевченком?

- Андрій готується до наступної гри.

- Хачеріді зараз виглядає краще, ніж Бетао та Алмейда?


- На даний момент ситуація була така, що Алмейда пропустив серію тренувань після домашнього матчу з «Бешикташем». У нього було невелике ушкодження задньої поверхні стегна. Але Леандро вже в загальній групі. А хто буде грати в наступному матчі, покажуть тренування та суперник.

* * *

Андрій ГОРДЕЄВ, головний тренер «Металурга» Д:

- Матч склався доволі складно для нас. Звичайно, ми планували зіграти більш успішно, а замість цього занадто легко поступилися. Можна казати про те, що кияни перебувають у кращому ігровому тонусі, більш зіграні. Проте, з нашого боку матч мав бути більш безкомпромісним. Що не склалося? Було багато невимушених помилок, які «Динамо» не вибачає. Але нічого, життя триває, йдемо далі.

- На полі з’явився лише один новачок. Інші не готові?

- Вони не з’явилися з різних причин. Хтось не готовий, у когось мікротравми. У нас була доволі складна ситуація перед цією грою.

- Ви зробили ставку на Іванка, який не грав у першій частині чемпіонату. Наскільки вона виправдана?

- Виходячи з ситуації, в якій ми перебували, вважаю його вихід на поле виправданим. Іванко доволі непогано провів два останніх матчі. Це молодий та перспективний футболіст. У нас у складі сьогодні було кілька таких, як він. Звичайно, їм потрібно додавати, і ми це бачимо. Як і те, що гра поки «рвана», бракує загальнокомандної зіграності. Втім, розуміння типових ігрових ситуацій у команди є. На мій погляд, видно потенціал, який потрібно реалізувати, щоб поліпшити свою гру.

- Сьогодні Бандура зайняв місце у воротах через травми воротарів, чи ви визначилися, що він буде «номером один»?

- Не хочеться зупинятися на персоналіях. Звичайно, це наш вибір. Гадаю, Саша доволі впевнено відіграв у воротах.

- Ми побачимо тих хлопців, у яких мікротравми, в наступному матчі з «Севастополем»?

- Так, я сподіваюся, що склад буде більш повним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер